Met meer dan 75 winkels, ruim 100 merken en diverse eetgelegenheden is Designer Outlet Roosendaal, voorheen Rosada Fashion Outlet, een begrip in de Brabantse regio. Outlets als deze worden drukbezocht. Niet alleen het aanbod, maar ook de uitstraling van een gezellig dorpje maakt een bezoek aan de Designer Outlet een geliefd uitje. Ook wij zijn er kind aan huis. Niet om te winkelen, maar om diverse werkzaamheden te verzorgen.

Tijd om adviseur Lutz Engel aan de tand te voelen over de samenwerking met het outlet centrum.

Wat is er uniek/bijzonder aan Designer Outlet Roosendaal?
Het centrum is kleinschalig, gezellig, niet te druk en toch snel bereikbaar vanuit de Randstad en België.

Welke werkzaamheden voert MH Roadstyling uit voor Designer Outlet Roosendaal?
Wij werken voornamelijk voor de huurders en winkeliers, soms ook voor brand owners. Voor hen verzorgen wij buitenreclame zoals verlichte doosletters, glasreclame en raamdecoraties.

Jullie werken al langer voor Designer Outlet Roosendaal. Hoe verloopt deze samenwerking?
Deze samenwerking is ruim een jaar geleden tot stand gekomen en is veelbelovend. Wij hebben een prettige samenwerking met het management en worden door hen bij de gevestigde ondernemers aanbevolen.

Waarom werkt MH Roadstyling graag voor Designer Outlet Roosendaal?
Deze opdrachtgever heeft een internationaal klantenbestand, snelle doorlooptijd van projecten en het is een uitdaging om mooie eindproducten af te leveren. Het komt regelmatig voor dat huurders tevreden zijn en zij ons vragen voor opdrachten van andere vestigingen. Een mooi compliment!

Hoe komt MH Roadstyling in Roosendaal terecht?
We zijn preferred supplier van McArthurGlen, het hoofdkantoor in Londen. Naast het outlet centrum in Roosendaal zijn wij werkzaam voor onder andere Designer Outlet Roermond.

Waarin zijn jullie als partner onderscheidend?
Wij zijn flexibel en werken in heel Nederland. Afstand speelt dus geen beduidende rol. Door onze jarenlange ervaring, mede in deze branche, zijn wij gegroeid en hebben ons gespecialiseerd. Wij beschikken over een ruime ervaring in het geven van advies en het leveren en plaatsen van buitenreclame bijvoorbeeld.

Buiten de landsgrenzen

Het blijft niet alleen bij Nederland als het aan opdrachtgever McArthurGlen en MH Roadstyling ligt. Er zijn volop ontwikkelingen om voor Designer Outlet Centra in Duitsland aan de slag te gaan. Wordt vervolgd…

Wil je weten wat wij nog meer doen? Kijk eens rond op onze website of neem contact op met een van onze medewerkers via tel: 046 452 96 27 of via ons contactformulier.