Groepsfoto locatie Sittard, mei 2017

Het is zover, het officiële startsein voor de verbouwing van onze locatie in Sittard is gegeven. Na jaren van groei is ons jasje te klein: de afgelopen jaren hebben wij steeds weer geïnnoveerd wat onder andere leidde tot een toename van onze specialisaties en een optimalisatie van onze werkwijzen. Dit resulteerde in een uitbreiding van ons productaanbod en een behoorlijke groei van ons klantenbestand met bijbehorende opdrachten. Een investering in ons team kon daarbij natuurlijk niet uitblijven. We zijn trots dat we inmiddels met meer dan 70 medewerkers zijn.

Het nieuwe pand zal dan ook beter passen bij de grootte van ons team en onze ambitie: er wordt een stuk aangebouwd en de bestaande bouw krijgt een make-over. Natuurlijk houden we jullie tussentijds op de hoogte van de voortgang, maar we lichten bij deze graag alvast een tipje van de sluier.

Innoveren, nieuwe technologieën
De reclamebranche staat niet stil: nieuwe technologieën volgen elkaar in sneltreinvaart op en stilstaan betekent achteruitgaan. Vandaar dat wij investeren in een nieuwe printtechnologie (waarover binnenkort meer!), een nieuwe printruimte, productieruimte, snij-, graveer- en freesruimte en een ruimere expeditie.

Inspirerende werkomgeving
Naast de investeringen op operationeel gebied komen er ook een nieuwe moderne personeelsruimte en een vernieuwde receptie en ontvangstruimte. Daarnaast worden de kantoren in oppervlakte verdubbeld. We kijken ook uit naar onze gloednieuwe showroom, of beter gezegd: inspiratieruimte. Hier ervaar je als bezoeker al onze producten en toepassingen en maak je binnen korte tijd op tastbare wijze kennis met bijna alles wat we te bieden hebben.

De verwachting is dat de verbouwing medio maart 2019 klaar zal zijn. Leuk om te weten is dat de inrichting en de aankleding van het interieur grotendeels door onze eigen medewerkers wordt verricht. Zo creëren ze als het ware hun eigen werkomgeving. Wie zou dat nou niet willen?

We’ll keep you posted!