Uw auto het visitekaartje voor uw bedrijf

De ontwikkelingen binnen de voertuigreclame gaan in rap tempo. Nieuwe folies en kleuren, bijzondere effecten, nieuwe technieken en zelfs speciale beschermende folies zijn er tegenwoordig op de markt. Bij MH Roadstyling zien we het belang van een autobelettering en hebben we de juiste mensen en kennis in huis om uw auto om te toveren in een visuele eye-cather. Uw auto is immers het rijdende visitekaartje van uw bedrijf. Daarnaast kan de belettering ook functioneel zijn. 

Anti-steenslagfolie

De naam zegt het al. Een folie om je auto te beschermen tegen oppervlakkige schade door steenslag. Daarnaast is je lak ook beschermd tegen krassen of lichte parkeerongelukken. 

Wij gebruiken een hoogwaardige folie die zo transparant is dat deze onzichtbaar is voor het blote oog als deze is aangebracht. Ons montageteam is zeer vakkundig en bestaat volledig uit ervaren plakkers. Wij maken bij voorkeur een offerte op maat, nadat we uw voertuig hebben gezien. Zo krijgt u de eerlijkste prijs. Bekijk ook het filmpje.

Carwrap

Carwrapping, oftewel het volledig inpakken van uw voertuig met folie. Dit kan op vele manieren. Wij voeren diverse kleurenwaaiers met bijzondere folies zoals metallic, meekleurende of matte folies in diverse kleuren. Ook bijzondere laminaatfolies met structuren behoren tot de opties. Kiest u liever voor een foto of patroon? Wij kunnen ieder gewenst ontwerp printen op speciale carwrap folie.

Wist u dat…

Wij al ruim 35 jaar ervaring hebben in het beletteren van voertuigen?

Heeft u geen idee wat goed zou passen bij uw auto? Onze grafische afdeling maakt graag een ontwerp voor u, passend binnen uw huisstijl en budget. Heeft u een wagenpark met meerdere modellen auto’s, dan tekenen we dit ook op ieder gewenst model in, zodat u ziet hoe een ontwerp uitpakt op een klein of groter voertuig.

Een carwrap heeft niet alleen een esthetisch doel. Het heeft ook een aantal voordelen voor uw voertuig. Het beschermt namelijk tegen lichte schade door steenslag en gaat verkleuring van de lak tegen. Een carwrap is vaak goedkoper dan uw auto volledig te laten spuiten en minder permanent. De folie is ook weer te verwijderen bij verkoop van uw auto, of als u genoeg heeft van de huidige look.

Naast personenauto’s beletteren wij ook volledige zakelijke wagenparken. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Bekijk hier onze inspirerende projecten (en selecteer ‘voertuigreclame’).