Branding speelt een grote rol in het opvallen van je bedrijf. Er is geen standaard oplossing van middelen voor iedere organisatie, echter faciliteren we onze klanten met een full-servicepakket. Zo verzorgen we al jaren de gehele branding van Service Apotheek conform huisstijl. Denk hierbij aan gevelreclame, bestickering van bedrijfswagens, uniforme werkkleding, promotionele artikelen,  en bewegwijzering aan de binnen- en buitenkant van het pand.

 

In de praktijk
Zodra bekend is dat er een nieuwe vestiging van Service Apotheek opent dan schakelt het hoofdkantoor met Bas Stelten, adviseur bewegwijzering en interieur bij MH Roadstyling. Samen met de betreffende apotheker wordt er invulling gegeven aan de benodigde middelen. “De apotheken bieden stuk voor stuk professionele en innovatieve zorg van hoge kwaliteit. Daaraan geven wij graag een gezicht.

Ook is het belangrijk dat bepaalde looproutes binnen de apotheek worden gecreëerd zodat bezoekers hun weg weten te vinden. Hierin adviseren wij onze klanten met plezier” aldus Bas.

 

Bedrijfskleding
Samen met Feel en Nicole, die de promotieartikelen en kleding regelen, heeft het hoofdkantoor van Service Apotheek een selectie gemaakt. Iedere apotheek is vrij om de bedrijfskleding te kiezen die het beste bij zijn eigen medewerkers en de klanten past. Het bestellen, de bedrukking en de levering worden geheel uit handen genomen door MH Roadsytling.

 

Full-servicepakketten
Het aanbieden van full-servicepakketten bij klanten is niet nieuw voor MH Roadstyling. Bas Stelten: “We geven graag advies over het totaalplaatje zodat de gehele communicatie zo goed mogelijk op elkaar is afgestemd en mensen op de juiste manier worden bereikt. We doen dit bijvoorbeeld ook voor Boels Rental, Enexis Netbeheer en afvalverwerker Renewi.”

 

Niet meer om hoeven te kijken naar de reclame van (verschillende vestigingen binnen) jouw bedrijf? Maak ook gebruik van onze full-servicepakketten, waarvan advies op maat altijd een onderdeel is. Bas helpt je graag. Klik hier om contact met hem op te nemen.

MH Roadstyling voor Service Apotheken
00:00
--
/
--