”Ik weet niet hoe ze het voor elkaar krijgen, maar het lijken wel wizards”, aan het woord Chantal Spies, Brand Communication van Stamicarbon over de dames van de afdeling Promotieartikelen, Relatiegeschenken en (bedrijfs)kleding van MH Roadstyling.

Stamicarbon is een wereldwijde speler en verrast haar relaties graag met typische Nederlandse relatiegeschenken. ”Wij ontwerpen grote kunstmestfabrieken, onze doelgroep heeft vandaar een technische achtergrond. Wij zijn wereldwijd op grote conferenties aanwezig en daar geven we graag typische Nederlandse geschenken aan onze relaties. Denk daarbij aan sloffen in de vorm van klompen of Nederlandse kaas met een kaasschaaf.”

Chantal is te spreken over de professionaliteit, de creativiteit maar vooral ook over de snelheid van MH Roadstyling. ”Onze opdrachten voor MH Roadstyling zijn vrij ad hoc. Ik krijg bijvoorbeeld op donderdag de vraag of ik geen kunstwerken kan regelen die op maandag uitgereikt kunnen worden bij de opening van een fabriek van een klant. Dan neem ik contact op met Nicole of Feel en vraag me niet hoe ze het voor elkaar krijgen, maar de kunstwerken mét Stamicarbon branding waren op maandag klaar om uitgereikt te worden. Fijn dat je als klant zo wordt ontzorgd!” vertelt ze enthousiast.

Naast de populaire informele relatiegeschenken maakt MH Roadstyling ook formele branded producten zoals pennensets of USB-sticks. ”De diversiteit aan producten is echt een pluspunt. Ik kan werkelijk met elke vraag of elk idee bij hen terecht. Een favoriet bij onze eigen medewerkers is bijvoorbeeld de USB-stick, maar deze is dan in de vorm van een pool condensor. Die creatieve vormgeving en altijd een stapje extra zetten, dat is typisch MH Roadstyling.”

Niet alleen aan relaties, maar ook aan de eigen medewerkers van Stamicarbon wordt gedacht. ”Met Valentijnsdag wilden we onze eigen medewerkers verrassen met een kleine attentie. Dat werd vlot opgepakt en vormgegeven. Alle medewerkers kregen een blikje met hartjes snoepjes met daarop de tekst: Stamicarbon loves you. Het was een beetje cheesy, maar het zorgde voor veel glimlachjes en een Valentijnscadeau mag een beetje cheesy zijn, toch?”.

       

      

Bekijk hier alle promotie- en relatieartikelen die gemaakt zijn voor Stamicarbon.

Wil je meer weten over promotieartikelen, relatiegeschenken of (bedrijfs)kleding?
Neem contact op met Feel of Nicole. Tel: 046 452 96 27

Vraag een offerte aan

            

Feel Mostard                                                                             Nicole Schaepman
feel@mhroadstyling.nl                                                           nicole@mhroadstyling.nl