Je eigen huisstijl en reclameproducten in één geautomatiseerd systeem: dat is handig! DOS van MH Roadstyling is een online huisstijl beheersysteem, waarin je al je eigen producten kunt beheren, aanpassen én bestellen. Een handige tool die ervoor zorgt dat alle producten in de juiste huisstijl, het goede colourmanagement en andere vooraf vastgelegde kenmerken worden opgemaakt. Naast een uniforme branding van alle producten verhoogt dit werkproces ook de effectiviteit en productiviteit. Je bent geen extra tijd meer kwijt aan het zoeken van de juiste producten en het aanleveren van drukbestanden. DOS ontzorgt maximaal op het gebied van huisstijlbeheer en colourmanagement. Daarnaast is het ook kostenbesparend door de grote mate van efficiëntie.

Communicatie beheren, maken en bestellen
DOS is een geavanceerd systeem voor het bestellen van al je communicatiemiddelen in de huisstijl van je bedrijf. Via je eigen digitale omgeving kun je eenvoudig producten als flyers,  posters, (beach)vlaggen, banners, promotieborden en zelfs afgestemde (auto)beletteringen bestellen en afroepen. Het is ook mogelijk om binnen je bedrijf een autorisator toe te voegen die geplaatste bestellingen eerst moet goedkeuren alvorens de bestelling definitief wordt doorgegeven. Zo houd je altijd de controle over het proces van bestellen.

Hoe werkt het?
Je ontvangt een domeinadres en logt in op je eigen omgeving. Je selecteert zelf (met ondersteuning van een MH Roadstyling medewerker) de producten die je wilt toevoegen aan de portal en kunt zo gemakkelijk online je eigen huisstijl druk- en printwerk maken, beheren en bestellen. Huisstijl afspraken zoals kleur, lettertype of logo worden vastgelegd waardoor eenheid gewaarborgd is.

Compleet geautomatiseerd systeem
DOS is een volledig geautomatiseerde oplossing. Eén systeem voor het bestellen van je producten en het doorzetten van orders en facturen. De bestelling en facturatie worden naar wens geheel automatisch afgehandeld. DOS kan zelfs gekoppeld worden aan je eigen administratie/ERP systeem. Alles voor een vlekkeloze en snelle afhandeling van je bestellingen. Je hebt zelf de vrijheid om aparte bestelgroepen, leveradressen en andere bedrijfsspecifieke onderdelen naar wens toe te laten voegen voor een uitgebreid, gespecificeerd besteloverzicht. Dit zorgt voor een grote mate van besparing op je interne uren en voorkomt een grote diversiteit aan huisstijl toepassingen.

Meer informatie
Wil je meer weten over de voordelen van ons DOS? Neem vrijblijvend contact met ons op:
Tel. 046 452 96 27 of via info@mhroadstyling.nl