MH Roadstyling groeit. En hard ook. Maar liefst drie nieuwe collega’s komen ons team versterken. Maak kennis met Jesse Haartmans, monteur voertuigreclame, Tom Heusschen, medewerker verkoop binnendienst, en Jean Tans, medewerker verkoop voertuigreclame. Een goede samenwerking staat bij de drie collega’s hoog in het vaandel, daarbij halen ze graag alles uit de kast om onze opdrachtgevers te bedienen.

Hieronder stellen zij zich aan je voor:

Jesse Haartmans
Monteur voertuigreclame

“HET VOELT GOED OM WEER TERUG TE ZIJN”

Na een positieve stage ervaring, inmiddels ruim twee jaar geleden, tijdens mijn opleiding voor signspecialist ben ik teruggekomen bij MH Roadstyling. Hier wil ik graag mijn kennis verbreden zodat ik uiteindelijk als allround monteur ingezet kan worden.

De eerste week was het even wennen aangezien ik het laatste anderhalf jaar in een veel kleiner team heb gewerkt, maar ik moet zeggen dat het goed voelt om weer terug te zijn! Mijn streven is om zoveel mogelijk te leren binnen de verschillende vakgebieden en daarmee mijn kennis te verbreden. Ik sta positief in het leven en heb geen moeite om met andere mensen samen te werken. Als er ergens een handje tekort komt ben ik altijd bereid om bij te springen.

In mijn vrije tijd sport ik graag, fitnessen en boksen zijn favoriet. Daarnaast ben ik een fanatiek snoekvisser en in het voorjaar en de zomer vind ik het ook wel leuk om naar een festival te gaan.

 

Tom Heusschen
Medewerker verkoop binnendienst

“IK VIND HET LEUK OM ÉCHT MOOIE DINGEN VOOR KLANTEN TE REALISEREN”

Het totaalplaatje van MH Roadstyling klopt. Een mooi, groeiend en lokaal bedrijf in een voor mij reeds bekende branche. De klanten en projecten spraken mij daarbij erg aan en daarom heb ik de overstap gemaakt naar MH Roadstyling. Na 12,5 jaar bij mijn vorige werkgever te hebben gewerkt was de eerste werkdag natuurlijk wel even wennen. Gelukkig ben ik meteen goed opgevangen door mijn nieuwe collega’s.

Ik sta graag in contact met de klanten om vanuit expertise de klant te voorzien van het juiste advies/de juiste oplossing. Daarnaast vind ik het leuk om écht mooie dingen voor klanten te realiseren, met als uitdaging om de volledige implementatie van projecten in goede banen te leiden.

In mijn vrije tijd houd ik van (race)fietsen, zowel als sport (kijken en uitoefenen) alsook om eraan te ‘sleutelen’. Daarnaast wandel ik graag met vrouw en kids.

 

Jean Tans
Medewerker verkoop voertuigreclame

“MIJN PASSIE VIND IK ONDER ANDERE IN HET WERKEN AAN MOOIE EN UNIEKE PROJECTEN”

MH Roadstyling biedt een perfecte match met mijn jarenlange uitgebreide grafische en commerciële vakkennis. De veelzijdigheid van het aanbod en de uitstraling van dit dynamische bedrijf hebben mij enthousiast gemaakt om de overstap naar MH Roadstyling te maken.

Ik vind het belangrijk om samen met mijn collega’s ernaar te streven de klant het vertrouwen te geven dat zijn opdracht in goede handen is bij MH Roadstyling. Graag ben ik de spil tussen klant, planning en productie. Mijzelf presenteren aan de bestaande klanten zie ik als een belangrijke stap om zo een vast aanspreekpunt te worden. Vervolgens wil ik ook op de voorgrond staan en bijblijven met alle vernieuwingen en werkwijzen in de productie. Zo wil ik proactief aanwezig zijn op de werkvloer om deze ontwikkelingen van dichtbij te bestuderen. Mijn passie vind ik onder andere in het werken aan mooie en unieke nieuwe projecten om zo klanten te verrassen met onverwachte oplossingen.

Ik zie mezelf als een gepassioneerde collega die graag met iedereen samenwerkt, het beste in iedereen naar boven wilt halen, zelf graag nieuwe dingen leert en ook houdt van humor op de werkvloer. In het algemeen geloof ik dat een goede onderlinge werksfeer tussen alle collega’s de productiviteit bevordert.

In mijn vrije tijd beoefen in graag hobby’s als mountainbiken en koken.

 

Bekijk hier het hele team van MH Roadstyling.