Twee creatieve, positieve power-vrouwen. Zo zou je de dames van de afdeling Promotieartikelen, Relatiegeschenken en (bedrijfs)kleding kunnen noemen. ”We zijn een dream team!”, aldus Feel Mostard en Nicole Schaepman. Van creatieve brainstormsessies tot de trends in promotieartikelen, lees meer over het reilen en zeilen op hun afdeling.

Deze maand werkt ze alweer 12,5 jaar bij MH Roadstyling en nog steeds bruist ze van energie. Nicole: ”Ik houd van regelen, meedenken, creatief bezig zijn. Mijn partner wordt soms gek van mij”, geeft ze lachend toe. ”Onze opdrachtgevers hebben het volste vertrouwen in ons. We krijgen een doelgroep en budget en dan mogen we zelf aan de slag met creatieve concepten voor bedrukte promotieartikelen en kleding.” De meeste artikelen worden in de auto, thuis of op kantoor gebruikt. Van een powerbank met eigen bedrijfslogo tot typisch Hollandse relatiegeschenken, alles is mogelijk. ”We hebben regelmatig brainstormsessies om te komen tot dat unieke product waarmee we onze opdrachtgever kunnen verrassen en deze op zijn beurt weer indruk maakt op zijn doelgroep,” vertelt Feel.

De grootste uitdaging is vaak niet het creatieve concept, maar de deadline. Feel: ”Bij events wordt aan alles gedacht behalve aan de gadgets. Die aanvraag komt dan alsnog met spoed bij ons binnen. We noemen onze afdeling soms ook wel gekscherend MH Spoedstyling.”

Er zijn duidelijke trends zichtbaar bij de promotieartikelen. ”De vraag naar groene artikelen neem toe. Plastic heeft afgedaan, afbreekbare producten worden steeds populairder. Daar spelen wij op in en wij willen als MH Roadstyling natuurlijk ook sturen op duurzaamheid, dus ons aanbod in deze artikelen wordt steeds omvangrijker. Van afbreekbare pen tot textiel tasjes ter vervanging van de plastic zak”, licht Feel toe. ”Maar de pen is en blijft de favoriet! Ook bij een pen willen wij onze meerwaarde laten zien, want het materiaal (mat of glanzend) en de kleurstelling bepalen hoe de pen en dus het logo opvalt tussen de rest. Meedenken bij elk product, daar gaan we elke keer weer voor.”

Dat ze hun mannetje wel staan en niet houden van opgeven blijkt uit hun vrijetijdsbesteding. Nicole: ”Ik ben beperkt in mijn bewegingsvrijheid vanwege een medische misser, maar ik ben niet te stoppen. Ik ski graag en kan inmiddels op één been skiën, daar steel ik de show mee op vakantie.” Feel studeert binnenkort af als sportmasseuse. ”Dat is een pittige combinatie: een fulltime baan bij MH Roadstyling en een studie in de avonduren gecombineerd met een stageplek. Maar opgeven, dat doe ik niet!”.

Meer weten over promotieartikelen, relatiegeschenken of (bedrijfs)kleding?
Neem contact op met Feel of Nicole. Tel: 046 452 96 27 

Vraag een offerte aan

    
Feel Mostard                                                                 Nicole Schaepman
feel@mhroadstyling.nl                                               nicole@mhroadstyling.nl