Trots op de vernieuwing presenteerden wij op 3 oktober ons verbouwde bedrijfspand, onze nieuwe printtechnologieën en het uitgebreide productaanbod. Onder het genot van een hapje en een drankje lieten de ruim 500 aanwezige bezoekers zich rondleiden door het vernieuwde pand, inspireren door nieuwe toepassingen en maakten zij kennis met het team van MH Roadstyling.

Groei en innovatie
De afgelopen jaren is MH Roadstyling behoorlijk gegroeid. Een toename van specialisaties, optimalisatie van werkwijzen en uitbreiding van het productaanbod zorgden voor aanzienlijk meer klanten, opdrachten én medewerkers. Het is daarom dat ons pand aan de Havikstraat in Sittard flink is uitgebreid.

Verbouwing
Door de verbouwing is er plek bijgekomen voor diverse operationele ruimtes, daarnaast zijn de kantoren in oppervlakte verdubbeld en zijn er vele inspiratieruimtes ingericht waar opdrachtgevers op tastbare wijze kennis maken met ons brede productaanbod. Uiteraard is de inrichting en aankleding grotendeels door de 70 medewerkers zelf verricht. Dit maakt het gebouw tot een indrukwekkende showroom van alle producten die MH Roadstyling aanbiedt.

Met de vernieuwing zijn wij klaar voor de toekomst waarin we nog meer willen inzetten op totaalconcepten en volledige ontzorging van opdrachtgevers. Daarnaast is er genoeg ruimte om mee te bewegen met de ontwikkelingen in de markt en koploper binnen het vakgebied te blijven.

Interesse in onze producten en diensten? Kom gerust langs in het vernieuwde pand of neem contact op via het contactformulier.

Bekijk hieronder de fotoimpressie van onze open dag: