Een organisator, inspirator en verbinder: dat is Ronald Troquet ten voeten uit! Sinds juli is hij werkzaam als Afdelingshoofd Buitenreclame bij MH Roadstyling. “In deze job valt mijn passie voor het product ‘communicatie’ samen met de uitdagende functie als afdelingshoofd. Bij een snelgroeiend bedrijf als MH Roadstyling is het zaak dat medewerkers zich verbonden voelen en meegroeien. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.”

Met een bak aan ervaring bij eerdere werkgevers heeft Ronald hier wel ideeën over. Hij heeft een duidelijke koers voor ogen: “Samen met mijn team ga ik de afdeling buitenreclame optimaliseren. Natuurlijk horen daar ook alle andere collega’s bij, want samen zijn we MH Roadstyling en gaan we voor het beste resultaat!”

Hij is een geboren netwerker en teamplayer en dat komt hem in zijn nieuwe rol goed van pas. “Ik ben geen Einzelgänger, ik doe graag zaken samen”, aldus Ronald. ‘Samen’ loopt dan ook als een rode draad door het leven van het nieuwe afdelingshoofd buitenreclame. Gedurende zijn loopbaan vervult Ronald (account)managementfuncties bij diverse bedrijven, waar hij steeds geruime tijd werkzaam is. Bij Adma Adviesbureau voor Marketing en Reklame proeft Ronald de sfeer bij MH Roadstyling. “Hier werden de communicatiemiddelen ontwikkeld die ik destijds verkocht. Door het contact met MH Roadstyling werd ik me bewust van mijn passie. Overzicht creëren en verbindingen maken, waardoor ik mijn klanten een totaalpakket kon bieden en hen volledig in hun communicatiebehoefte kon ontzorgen.”

Een spilfunctie tussen verschillende partijen, dat komt goed van pas als afdelingshoofd buitenreclame. “Ik heb bij MH Roadstyling weliswaar minder klantcontact, maar ook hier vervul ik weer een spilfunctie tussen verschillende partijen en werk ik in een dynamische omgeving waar het totaal ontzorgen van klanten centraal staat. Mijn passie en mijn werk vallen samen, dat kan niet iedereen zeggen”, geeft Ronald lachend aan.