Persbericht, 12 februari 2020:
Reclame- en signingbedrijf MH Roadstyling haalt grote opdracht binnen van Groupe Pierre & Vacances Center Parcs. Het bedrijf uit Sittard gaat toeristische parken van de populaire keten in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk voorzien van nieuwe wayfinding, oftewel bewegwijzering. De door een tender verkregen opdracht, in de eerste fase bijna twee miljoen euro, is de grootste opdracht binnen het ruim dertigjarige bestaan van het familiebedrijf.

Maatwerk opdracht

Het merendeel van de Center Parcs vakantieparken worden binnen drie à vier jaar voorzien van compleet nieuwe bewegwijzering welke custom made wordt vervaardigd. Hiervoor is specialistische kennis en vakwerk nodig waarin MH Roadstyling vanuit eigen capaciteit voorziet. Fön Schulpen, projectmanager MH Roadstyling, licht toe: “Dit project is niet alleen uitdagend in omvang en doorlooptijd, maar ook door de productkeuze van de klant.” Om de unieke Center Parcs uitstraling te handhaven is er niet gekozen voor standaard zuilen, maar voor maatwerk producten. “De omvang van MH Roadstyling zorgt ervoor dat we dit project, naast alle andere lopende opdrachten, geheel met eigen medewerkers kunnen realiseren en zo een goede kwaliteit kunnen waarborgen.”

Gefaseerde uitvoering

Het project wordt gefaseerd uitgevoerd; MH Roadstyling is reeds gestart in Center Parcs Zandvoort, waar de werkzaamheden in april 2020 af moeten zijn, vóór de eerste Formule 1 wedstrijd in 35 jaar op circuit Zandvoort. Parken De Vossemeeren (BE), Park De Haan (BE), Erperheide (BE), Kempense Meren (BE) en Terhills Resort (BE) zullen volgen. In een tweede fase worden Duitse en Franse parken onder handen genomen. Arny Molly, Manager Civil Infrastructure van Groupe Pierre & Vacances Center Parcs is verheugd over de samenwerking met MH Roadstyling: “Al in het voortraject kwam MH Roadstyling beslagen ten ijs en lieten zij zien hoe ze conceptmatig meedenken en ontzorgen. We hebben bewust gekozen voor een bedrijf dat de klappen van de zweep beheerst en daarnaar handelt en zijn dan ook zeer tevreden over de eerste werkzaamheden die reeds zijn verricht.”

Over MH Roadstyling

MH Roadstyling is marktleider in reclameartikelen en signing in Limburg. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd op het gebied van voertuigreclame, binnen- en buitenreclame en bewegwijzering. Met ruim dertig jaar ervaring en bijna 70 medewerkers heeft MH Roadstyling een enorme kennis en expertise in huis. Om koploper binnen het vakgebied te blijven is MH Roadstyling continu bezig met het toepassen van onderscheidende productmethodes en innovatieve systemen zoals een digitaal order systeem (DOS) en digital signage. Het bedrijf onderhoudt langdurige samenwerkingsverbanden met gerenommeerde partijen als Enexis, Renewi, Service Apotheek, Boels Rental en McArthurGlen Designer Outlets.

 

Beeld v.l.n.r.:
Jos Mostard directielid MH Roadstyling
Arny Molly manager Civil Infrastructure Groupe Pierre & Vacances Center Parcs
Fön Schulpen projectmanager MH Roadstyling