Afgelopen maanden is er hard gewerkt om het voormalige Rabobank gebouw aan de markt in Geleen om te toveren tot een ideale werkplek voor BSB Verzekeringen en BSB Volmachten. Bezoekers weten niet wat ze zien, want het interieur is volledig veranderd.

Toen we een paar maanden geleden binnen liepen bij het pand in Geleen, zag het er heel anders uit. Muren moesten nog doorgebroken worden en ramen toegevoegd. Hoe ga je dan aan de slag met een interieurconcept? Goede samenwerking is daarbij belangrijk en natuurlijk een compleet plan en creatief concept.

We laten de schoonheid en kracht van deze viervoeters zien in beeld (en woord).

BSB had zelf ook wel een idee wat men wilde. Ron Bakkers, Advies Bedrijven & Particulier bij BSB: “Een stoere uitstraling en ik wil Max op mijn muur”. We gingen aan de slag en kwamen al snel tot de conclusie dat we met meerdere thema’s gingen werken. Aan de ene kant sport in de gesloten kantoren, waarbij iedereen z’n passie terugzag op de muur (van Fortuna tot Max Verstappen). Aan de andere kant het stoere in de kantoortuinen, wat tot uiting kwam in het thema ‘African Wildlife’. De schoonheid en kracht van de dieren en soms de prachtige natuur. Alles binnen een gekozen kleurenpalet.

Links in de donkere hoek werd gekozen voor een verlicht textielframe.
(De kracht van) sport is het thema in de gesloten kantoren.

De muurvisuals zijn onderdeel van een volledig concept waarbij we ook muurkleuren, materialen en vloerbekleding bepaald hebben. Hier en daar brachten we er ook een vrolijke twist in.

Alle (toilet)deuren werden zwart bekleed en de kantine kreeg een nieuwe look.

Een drietal concepten werd voorgelegd en uiteindelijk werden er keuzes gemaakt met een fraai eindresultaat. Het maatwerk van Robuust, die onder andere de vergadertafel en de balie ontwierp, maakt het geheel af.

Toen het plan voor de kantoren rond was, mochten we ook aan de slag met de kantine. Deze heeft een sfeervolle doch stoere uitstraling gekregen waarbij kleur, vloer, meubels en visuals prima bij elkaar aansluiten. Ook is er een begin gemaakt met de gevel. Deze is al voorzien van hun logo en raamfolie. More to follow!

> Bekijk alle foto’s.