Ook in deze tijd staan wij voor je klaar 

Zoals jij van ons bent gewend blijven wij flexibel in het uitvoeren van onze diensten. Wij laten je niet in de kou staan, ook niet in deze merkwaardige tijd. Graag informeren wij je over hoe wij omgaan met de situatie omtrent de uitbraak van het Coronavirus.

 

Bereikbaar als altijd 
Wij werken zoveel mogelijk vanuit thuis. De technologie werkt gelukkig perfect, dus we staan jou te woord zoals je van ons gewend bent. Dit kan via de reguliere telefoonnummers en e-mailadressen.

De receptie van ons pand in Sittard is bemand om telefoongesprekken door te verbinden en om mensen eventueel te ontvangen. Daarbij vragen wij bezoekers om de gepaste afstand van 1,5 meter aan te houden en onze overige Covid-19 richtlijnen te volgen, bijvoorbeeld het hanteren van éénrichtingsverkeer op onze begane grond. Dat is wel zo veilig voor iedereen.

 

Uitvoerende werkzaamheden op basis van extra hygiënemaatregelen 
Met behulp van extra hygiënemaatregelen, een portie positiviteit én gepaste afstand staan onze monteurs zoals altijd voor je klaar.

Hygiënische middelen zijn te allen tijde binnen handbereik en worden regelmatig gebruikt. Het zal je wellicht opvallen dat onze monteurs iets afstandelijker zijn dan gewoonlijk. Dit is uiteraard niet persoonlijk bedoeld, zij houden zich aan de gepaste afstand.

Wij proberen de gezondheid van elkaar en iedereen om ons heen zo goed mogelijk te waarborgen. Samen staan we sterk! Mocht u nog vragen hebben over onze richtlijnen dan kunt u altijd contact opnemen.
Het team van MH Roadstyling wenst iedereen veel gezondheid en positiviteit. 

 

Alle getroffen voorzorgsmaatregelen zijn zorgvuldig afgestemd in overleg met de GGD en op basis van de richtlijnen van het RIVM