Coffeeshop Skunk Relax heeft een nieuwe look & feel. Het vernieuwde concept is gebaseerd op ‘de barista bar’. Het Sittardse reclame- en signing bedrijf MH Roadstyling heeft het nieuwe horecaconcept verzorgd. Zij namen de gevel en het interieur onderhanden, met als doel een gezellige omgeving te creëren waar het fijn is om in alle rust een kop koffie te drinken.

Restyling

De coffeeshop bestaat al sinds 1988. Toen was het interieur van grenenhout, met veel planten en een aquarium met discusvissen. Die tijdsgeest is niet meer. De huidige locatie van Skunk Relax aan het Stationsplein in Sittard, ontworpen door Maurice Mentjens, is door MH Roadstyling omgetoverd tot een moderne loungeplek met als eyecatcher een ruim 6 meter lange bank. De rode draad in het geheel is de hexagon (zeshoek). Dit patroon komt terug in de tafeltjes en op de balie, maar ook in de bijzondere vormen aan het plafond, die gemaakt zijn van akoestisch materiaal en zorgen voor rust in de ruimte. Houtpatronen worden gecombineerd met kleur of structuren en pilaren zijn verfraaid met gave interieurfolies, waardoor de hele ruimte warmte en gezelligheid ademt.

De eigenaar van Skunk Relax: “Met de nieuwe look & feel willen we toegankelijker zijn, een relaxte sfeer neerzetten zodat men ook even blijft ‘hangen’. En dat onder het genot van een goede kop koffie en een echte Sittardse Rousseau bonbon”.

Ook de buitenzijde is voorzien van een raamfolie. Dit heeft niet alleen attentiewaarde, maar is ook functioneel bedoeld, om een rustige zitplek binnen te creëren.

MH Roadstyling

MH Roadstyling timmert de laatste tijd aan de weg met interieurconcepten. Zij hebben onlangs voor partijen zoals Wealer, Renewi en Sevagram een metamorfose verzorgd. Het fijne is dat ze conceptmatig meedenken, de klant ontzorgen en een totaalplaatje neerleggen, inclusief voorstel voor bijpassende meubelinrichting. Met ruim dertig jaar ervaring en 70 medewerkers heeft MH Roadstyling de kennis in huis om het totaalconcept in eigen huis te produceren en tevens op locatie te realiseren, waardoor kwaliteit gewaarborgd blijft.

Eindresultaat

Deze week wordt nog de laatste hand gelegd aan het interieur en de raamfolie bij Skunk. Tijdens de grote heropening aanstaande zaterdag 4 juli is iedereen vanaf 10.00 uur van harte welkom om het eindresultaat te komen bewonderen. Kom langs bij Stationsplein 1b in Sittard en ontvang een goodiebag met leuke gadgets, geleverd door MH Roadstyling.