Ruim 19 jaar geleden liep ze stage bij MH Roadstyling en sinds 1 februari is ze de nieuwe receptioniste van de Front Office te Sittard. ”Onze wegen hebben zich weer gekruist en daar ben ik heel blij om”, aldus Guusje Klinkers.

”Als receptioniste ben ik het eerste aanspreekpunt van onze organisatie en dat doe ik met een brede glimlach.” Guusje heeft een grafische achtergrond en in haar derde studiejaar (reclame, presentatie en communicatie) liep ze stage bij MH Roadstyling. ”Ik liep mee in de praktijk en leerde hoe het proces verliep vanaf de aanvraag, het ontwerp en uiteindelijk de uitvoering. We gingen ook regelmatig op pad naar verschillende bedrijven om, op locatie, de signing te verzorgen. Een algehele ervaring die ik in mijn verdere loopbaan als heel waardevol heb beschouwd.” Na haar studie ging ze aan de slag als Visual Merchandiser. ”Dat betrof met name styling, inrichting en decor. Na verloop van tijd heb ik het roer echter helemaal omgegooid en ben ik aan de slag gegaan als Front Office medewerkster bij een autobedrijf.” Dat beviel prima. ”Zelf kom ik uit een zakengezin, klantenservice is ‘my middle name’. Ik krijg er voldoening van om die service te kunnen geven, met een glimlach, en de klant een positief gevoel te geven.” Toen ze de positie receptioniste bij MH Roadstyling zag twijfelde ze geen moment. ”Regelmatig zag ik de MH bedrijfsbussen rijden en dacht ik: leuk, daar heb ik ooit gewerkt! Ik keek altijd met een fijn gevoel terug op mijn stageperiode.”

Met de carnaval voor de deur laat Guusje haar creativiteit de vrije loop. ”Ik ben een echte carnavalist en ben graag bezig met nieuwe, originele creaties.” Of ze met haar grafische achtergrond niet liever in een creatieve positie aan de slag gaat? ”Nee joh, ik maak nog wel eens wat op de computer, maar ik voel me hier bij de Front Office helemaal op mijn plek. It’s meant to be.”