Ze zijn slechts enkele weken in dienst, maar nu al overtuigd dat ze een mooie doorgroei zullen maken bij MH Roadstyling. Maak kennis met Lars Wouters (20) en Rudy Kokshoorn (31), sinds korte tijd de nieuwe aanwinsten voor het team van MH Roadstyling.

“Ik ben werkzaam als werkvoorbereider maar ook als montagemedewerker, waardoor ik het voorrecht heb om een diversiteit aan werkzaamheden te mogen uitvoeren”, vertelt Lars. “Als werkvoorbereider komt het ontwerp bij je binnen en maak je alle bestanden productieklaar. Als montage medewerker mag je natuurlijk daadwerkelijk operationeel aan de slag.” Na zijn studie Signmaker koos hij nog voor een 1-jarige vervolgopleiding als Digital Publisher. “Hierbij ga je in op het ontwikkelen van apps en webdesign. Een mooie aanvulling op mijn studie als Signmaker, waar je je met name bezighoudt met de toepassingen van gevelbelettering en plaktechnieken.”
Na zijn studie was zijn keuze voor MH Roadstyling als werkgever snel gemaakt. “Ik kende al enkele mensen uit mijn persoonlijke netwerk die bij MH Roadstyling werkten, dus dat voelde al vertrouwd. Daarnaast is het een groot bedrijf, waardoor je de kans krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen en een mooie interne doorgroei te kunnen maken. Je zult het echter zelf waar moeten maken.” Die uitdaging gaat Lars graag aan. “Over vijf jaar zou ik nog steeds de voorkeur geven aan een gecombineerde positie zoals ik die nu mag vervullen. Bij mijn vorige werkgever heb ik namelijk alleen montage mogen doen en dat vond ik te beperkt.” Voor het jonge talent is het uitgebreide productportfolio van MH Roadstyling ideaal. “Ik wil me later namelijk ook gaan specialiseren in Digital Signing en ook dat is goed mogelijk bij een innovatief bedrijf als MH Roadstyling.”

Gedurende het gesprek sluit Rudy aan. “Ik ben werkzaam in de functie van buitendienst monteur en werk voornamelijk op locatie. Ik monteer alles wat buiten het pand aan toepassingen kan worden verricht, waarbij je kunt denken aan bewegwijzering, gevelbelettering of reclamezuilen.” Voor Rudy stond tijdens zijn studie Allround Signmaker al vast dat hij graag bij MH Roadstyling zou willen werken. “De grootte en de professionaliteit van het bedrijf spreken mij enorm aan. Je krijgt hierdoor niet alleen de kans om te werken aan een diversiteit aan (grote) projecten, maar ook de mogelijkheid om jezelf steeds verder te kunnen ontwikkelen.” Dit in tegenstelling tot de kleinere spelers op de markt. “Het is dan wel een groot bedrijf, maar intern gaan we informeel met elkaar om. Alle medewerkers zijn zich ervan bewust dat we als team het visitekaartje zijn van het bedrijf en dat resulteert in een professionele houding, niet alleen qua vakmanschap maar ook in sociale contacten.” Rudy is trots dat hij deel uit mag maken van het team van MH Roadstyling en is dankbaar voor de mogelijkheden die hij geboden krijgt. “We krijgen regelmatig cursussen en er wordt zeer veel aandacht besteed aan veilig werken. Daaraan merk je dat we geen ‘cowboys’ zijn en onze werkprocedures serieus nemen.” Hij is blij met zijn positie in de buitendienst. “Ik was al vakkundig op het gebied van Signing. De volgende stap was montagewerk verrichten om allround geschoold te zijn.” En dat bevalt prima. “De charme van de buitendienst is dat je met een collega op pad mag. Je werkt gezamenlijk aan een project op locatie en dat is ook gezellig. Al moet je constant je hoofd erbij houden, zeker wanneer je bijvoorbeeld op grote hoogte werkt. Daar krijg ik nog steeds een adrenalinekick van”, geeft hij lachend toe.