Maurice Benneker wordt Business & Marketing Manager

Maurice 2405031527 2
Datum 18 apr. 2024
Leestijd 1 minuut

Maurice Benneker komt per 1 juni ons team versterken als Business & Marketing Manager, een geheel nieuwe rol binnen ons bedrijf. Maurice heeft reeds naam gemaakt als commercieel directeur bij onder andere Volta Limburg, Omroep L1 en Media Groep Limburg. Wij zijn erg blij met de komst van Maurice en zijn ervan overtuigd dat hij de juiste persoon is om samen met ons een volgende stap te zetten voor onze organisatie.

Maurice2

Sporen ruimschoots verdiend

Maurice is een bekende naam in de Limburgse zakenwereld. Hij heeft al meerdere mooie rollen vervuld bij toonaangevende bedrijven. Zo was Maurice commercieel directeur bij Media Groep Limburg en Omroep L1 en bekleedde hij belangrijke (landelijke) commerciële managementfuncties bij KPN Telecom. Verder was hij in zijn jonge jaren profvoetballer in de eredivisie bij MVV Maastricht.

Daarnaast is Maurice actief lid van diverse business clubs, zoals Societé St. Gerlach, BV Limburg, LWV en MKB Limburg.

Maurice komt over van Volta NXT (voorheen Volta Limburg) waar hij al vanaf 2015 werkzaam is als Commercieel Directeur.

Afb Maurice

Business & Marketing Manager

De rol Business & Marketing Manager is een nieuwe rol in ons bedrijf. De belangrijkste opdracht van Maurice is om onze commerciële afdeling verder te professionaliseren. Hij zal hierbij de leiding krijgen over onze accountmanagers. Met hen kijkt hij naar kansen en bedreigingen bij bestaande klanten en potentiële nieuwe klanten. Daarnaast wordt Maurice verantwoordelijk voor onze 'new business' en acquisitie. Ook de externe communicatie en (online) marketing zullen onder Maurice zijn verantwoordelijkheid gaan vallen.

We zijn erg blij dat Maurice de keuze voor ons bedrijf heeft gemaakt en dat hij enthousiast is om aan de slag te gaan. We zijn ervan overtuigd dat we samen mooie stappen kunnen zetten, zoals beoogd in ons strategisch vijfjarenplan 2024-2028.