“Applaus voor de Ondernemer 2010-2012”

PERSBERICHT Sittard-Geleen, 10 november 2010

MH Roadstyling heeft dinsdag 9 november 2010 de prijs ‘Applaus voor de ondernemer 2010’ gewonnen. MH Roadstyling is een full-service reclamebureau met een specialisatie op het gebied van binnen- en buitenreclame en bewegwijzering. ‘Applaus voor de ondernemer’ bestaat uit een beeld en een bedrag van 10.000 euro.

Naast MH Roadstyling waren Claessens Personenvervoer en Glasdecor Jac Salvino genomineerd voor de tweejaarlijkse prijs. Dit jaar kozen de initiatiefnemers MKB Westelijke Mijnstreek, Rabobank en gemeente Sittard-Geleen ervoor om de prijs uit te keren aan een bedrijf dat zijn oorsprong heeft in Sittard-Geleen, en meer dan vijf jaar bestaat en nog steeds in Sittard-Geleen gevestigd is.

,,De doorslag om voor MH Roadstyling te kiezen, was het feit dat dit bedrijf naast zijn reclame-activiteiten op vele terreinen maatschappelijk actief is en ook nog het krantje ‘Winkelen in Sittard-Geleen’ uitgeeft,” lichtte juryvoorzitter wethouder Pieter Meekels toe.

Jos Mostard, een van de twee directeuren van MH Roadstyling, reageerde verheugd op de uitverkiezing. ,,Dit is een erkenning voor onze manier van werken,” zei hij. MH Roadstyling, opgericht in 1989, gebruikt het gewonnen geldbedrag om te investeren in ‘groene technologie’. ,,We kopen een nieuwe printer die milieuvriendelijke inkt gebruikt,” aldus Ton Mostard.