Wist je dat offline reclame vaak een grotere impact heeft dan online reclame? Een offline boodschap blijft namelijk langer hangen. Een bekend onderdeel hiervan is voertuigreclame. Dit krachtige medium heeft een grote reikwijdte van maandelijks zo’n honderdzestigduizend contactmomenten per bedrijfsauto!! Tijd om de afdeling voertuigreclame van MH Roadstyling eens onder de loep te nemen.

Niets is te gek

Bij het team van dertien enthousiaste en gedreven medewerkers is ieder transportmiddel in goede handen. Het gaat hierbij om transportmiddelen in de breedste zin van het woord… want bij MH Roadstyling worden niet alleen bedrijfswagens bestickerd, maar ook scooters, fietsen, boten en attractiekarretjes van pretparken wereldwijd. Kortom, niets is te gek!

Producten en mogelijkheden

“Er zijn verschillende mogelijkheden” licht Mikky Mostard afdelingshoofd van voertuigreclame toe. “We verzorgen niet alleen belettering, maar ook lakbescherming, het tinten van ruiten en car wrapping. Dit laatste is het volledig inpakken van een voertuig, wat een ingewikkelde klus is. Het aanbrengen, maar vooral de afwerking van de folies is een precisiewerk waaraan onze ervaren monteurs veel aandacht besteden. Dit geldt overigens ook voor het uitzoeken van het materiaal waarmee we werken. Alle folies waarmee wij werken worden uitgebreid getest door onze eigen foliespecialisten. Daarom kunnen we met zekerheid zeggen dat we de allerbeste kwaliteit leveren.”

 

Volledige ontzorging voor wagenparken

Elke opdracht is maatwerk. Dat geldt zeker ook voor de wagenparken die MH Roadstyling bedient. “Doordat we alles van A tot Z inhouse uitvoeren weten we dat het goed gebeurt” vertelt Mikky enthousiast. “Het begint met een eerste gesprek met de klant waarbij we meedenken en adviseren. Vervolgens maakt onze ontwerper een voorstel dat aansluit op de wensen van de klant. Zodra dit is goedgekeurd maakt de grafisch werkvoorbereider het bestand print- en snijklaar. Een fysiek werkvoorbereider print de folies en/of snijdt deze op maat. Waarna het door onze monteurs met de grootste precisie op het voertuig wordt bevestigd. Dat gebeurt soms ook op locatie.” Als het wagenpark vervolgens uitbreidt dan heeft de opdrachtgever er geen omkijken meer naar. “Bij onze grootste klanten zijn onze monteurs kind aan huis” lacht Mikky.

Een voorbeeld van deze klanten is afvalverwerkersbedrijf Renewi (voorheen Van Gansewinkel en Shanks). We hebben de volledige rebranding van het wagenpark mogen uitvoeren. “We hebben een paar duizend voertuigen onderhanden genomen waarover we twee jaar hebben gedaan. Per dag stonden er twee teams bestaande uit twee monteurs klaar om de klus te klaren. Dit gebeurde door heel Nederland en België wat logistiek nogal wat met zich meebracht, maar het hele proces is soepel verlopen.” In principe hebben alle projecten een snelle doorlooptijd. Voor het Boels Dolmans cycling team, de internationale top wielerploeg voor vrouwen, ontwerpt en wrapt MH Roadstyling jaarlijks de toerbus, vrachtwagen, volgwagens en de auto’s van de wielrensters. “Uniek is dat wij dit binnen enkele dagen kunnen realiseren” aldus Mikky.

Enthousiasme en innovatie

“We werken met een super enthousiaste afdeling” vertelt Mikky “en daar ben ik best trots op.” Het is een zeer gespecialiseerd team waarvan sommige monteurs al meer dan 25 jaar ervaring hebben. Deze kennis wordt ook weer overgedragen aan de jongere monteurs. “Voor hen is geen uitdaging te groot. Door middel van trainingen en nieuwe technieken zorgen we dat we innoveren en met ontwikkelingen in de markt meegaan. Dat houdt ons scherp en het werk afwisselend.”

 

Wil jij weten wat wij kunnen doen voor jouw bedrijfsauto’s of wagenpark? Klik hier om contact op te nemen met productspecialist Renko Hoyer, hij adviseert je graag.