Je wil je nieuwe auto liever in een andere kleur, of heb je genoeg van de huidige kleur van je auto? Dan is een esthetische carwrap een mooie oplossing! Wij hebben carwrap specialisten in huis die je auto direct kunnen vernieuwen en verfrissen zonder je auto opnieuw te laten spuiten.

Wat is er qua carwrapping allemaal mogelijk? MAT- GLANZEND – TEXTUUR
Smaken verschillen, dus we bieden een scala aan mogelijkheden, waaronder: matte, metallic, glanzende en gestructureerde carwraps. Je bepaalt zelf welke carwrap het beste bij jou en je bolide past.

Mat is de nieuwe look
Matte carwrap folies zijn tegenwoordig erg populair en je ziet ze steeds vaker. Het is een echte blikvanger op de weg en dat tegen een betaalbare prijs. De echte trendsetter durft te kiezen voor een mat zwarte of mat grijze uitvoering. Bekijk hier een mooie matte uitvoering die wij onlangs mochten verrichten.

Glanzend: de uitstraling van autolak
De kleur van je auto is gemakkelijk aan te passen door een lakachtige, glanzende carwrap. Wrappen gaat sneller en kan goedkoper dan spuiten, dus zeker een goede oplossing wanneer je eens wil wisselen qua kleur. Wil je nog een stapje verder gaan? Het is ook mogelijk om kleuren te combineren voor een echte eyecatcher.

Of toch Textuur? Carbon Fiber Folie
Deze carwrap bootst authentiek materiaal na wat vroeger alleen werd gebruikt bij supercars. Zo krijg je de uitstraling van een echte carbon fibre. Totally wrapped: het is ook mogelijk om het dashboard, spiegels, interieur en frondtje tot het dak en de zijspiegels te wrappen. Je krijgt een op maat gemaakte look door dit unieke materiaal.

 

De Carbon Fibre folie of carbon wrapfolie is simpel aan te brengen en gemakkelijk schoon te maken.

Carbon Fibre folie – Geen geprint patroon
Het is ook mogelijk om folie te nemen met een afwerking in reliëf dat lijkt op echte carbon fibre. Het licht wordt zo door de diverse lichtinvallen gereflecteerd. Zo creëer je een modern en aantrekkelijk design, waardoor deze folie met name geschikt is voor unieke wraps van interieur of exterieure auto oppervlakken.

Het heeft een modern, visueel aantrekkelijk design wat de carbon fibre folie perfect maakt voor unieke carwrappen van interieur of exterieure auto oppervlakken.

Waarom wrappen? Daarom!
Je bent geïnteresseerd, maar nog niet overtuigd? Hier alle voordelen op een rij:

> er bestaat een ruim aanbod aan carwrapping folies met verschillende kleuren en structuren zodat je de kleur en uitstraling van je auto kunt veranderen wanneer je wilt.
> verander de kleur van je auto snel en goedkoop, overspuiten is niet meer nodig
> carwrapping is omkeerbaar: als je later terug wilt naar de oude staat van de auto kan dat
> carwraps beschermen je originele autolak tegen de zon en lichte slijtage
> als je geen volledige carwrap wilt, kun je in plaats daarvan jouw auto personaliseren door het wrappen van zijspiegels, de grille of het dak!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie: tel 046 452 96 27