MH Roadstyling

Voor de aandacht die je verdient

MH Roadstyling pand

Jouw full service partner in business

Duurzame klantrelaties: dat is waar wij voor gaan. We zijn niet van de korte termijn, maar werken bewust aan lange termijnrelaties. Gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Samen met onze opdrachtgevers werken wij naar het hoogst haalbare resultaat met oog voor kwaliteit. Wij ontzorgen, geven eerlijk advies en werken maatschappelijk verantwoord. Het persoonlijke contact staat bij ons aan de basis van een duurzame samenwerking. Alleen het beste voor onze partners, wat betekent dat wij continue willen verbeteren en investeren in innovaties.

Wij denken mee, maar bovenal: wij realiseren het! En dat geldt voor het gehele traject, van A tot Z:

Advies 1536722330

1. Eerlijk advies

Als verlengde van jouw marketing- of facilitaire afdeling adviseren wij je op basis van jouw wensen en doelstellingen. We nemen je bij de hand en hopen je te verrassen met onze onbegrensde mogelijkheden.

MH Overleg still 1 43 3 LR

2. Spot-on projectbegeleiding

Onze projectleiders scheppen orde in de grootste chaos. Wij zorgen voor de perfecte voorbereiding, planning, uitvoering en oplevering van jouw project.

K05 4038

3. Gelikt ontwerp

Creatieve grafisch designers zorgen voor verrassende ontwerpen waarmee ze jouw merk versterken en doen opvallen. De bewaking van je huisstijl staat hierbij altijd voorop.

Printer MH Roadstyling

4. Maatwerk productie

Al jouw reclame-uitingen en interieurtoepassingen worden in eigen huis geproduceerd. Hierdoor kunnen we kwaliteit echt waarborgen en zijn we in staat onderscheidende producten te leveren.

Viecuri

5. Perfecte montage

Ons ervaren montageteam zorgt voor een snelle en veilige installatie van jouw nieuwe producten, met oog voor detail en omgeving.

IMG 5197

6. Vakkundig onderhoud

Ook het onderhoud kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Wij houden jouw producten in topconditie en zorgen voor een optimale levensduur en uitstraling.

Hout 01
Algemene Sfeer 06
Printer MH Roadstyling
Buitenreclame
Zund 01
Lassen 02
Spuitwerk 01
WV 03
DSC06403
Digitale signing Valk
${humanReadableIndex} / ${formattedLength}

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord

Aandacht voor duurzaamheid en sociaal ondernemen zit in ons DNA. Geen mooie woorden, maar vooral daden:

 • ISO 14001 gecertificeerd
  De internationale norm voor een managementsysteem dat staat voor de ontwikkeling en waarborging van milieubeleid.
 • Recycling / cradle to cradle
  Daar waar mogelijk zorgen we voor recyclebare producten. Onze constructies, borden en letters kunnen zonder kwaliteitsverlies ingezet worden als grondstof voor het volgende product, waardoor er minimale verspilling is. Daarnaast maken we waar mogelijk gebruik van materialen die bestaan uit hergebruikte grondstoffen. Voorbeelden hiervan zijn onze akoestische panelen gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken en het plaatwerk dat wordt gemaakt uit afvalstoffen van suikerriet.
 • Milieuvriendelijke inkten en folies
 • Printen doen wij door middel van milieuvriendelijke inkten op duurzame latexprinters. In samenwerking met 3M voeren we de allernieuwste wrapfolies van milieuvriendelijk materiaal zonder PVC. Deze folies bedrukken we in eigen huis met uitsluitend milieuvriendelijke latex inkten op waterbasis. Een combinatie die het hoogste duurzaamheidspredicaat draagt in de grootformaat printmarkt. Het printwerk op o.a. plaatwerk gebeurt met behulp van een UV-LED "top in class energy efficiency" vlakbed printer, hiervoor gecertificeerd middels de ISO 20690 standaard.
 • Microtechnologie voor een langere levensduur
  Baanbrekende microtechnologie zorgt ervoor dat we de levensduur van onze producten kunnen verlengen. Daarmee leveren we een essentiële bijdrage aan de vermindering van afval en CO2-reductie. Opnieuw produceren is immers niet nodig. Deze technologie passen we toe op bijvoorbeeld wandvisuals, textieldoeken of gevelletters. Uniek in de markt!
 • Biologische reiniging
  Om ondergronden te reinigen en te ontvetten gebruiken wij biologische reinigingsmiddelen. Dit is uniek in onze branche. Ze zorgen voor aanzienlijk minder chemische solvent uitstoot dan traditionele middelen.
 • Gescheiden afvalstromen
  Onze afvalstromen worden gescheiden. Aluminium, ijzer, papier en kunststof worden gerecycled en andere restproducten worden gescheiden afgevoerd en verwerkt. Afval van kunststof plaatwerk gaat rechtstreeks terug naar de producent en wordt opnieuw gebruikt in het productieproces.
 • Happy family
  Onze mensen kunnen rekenen op een gezond binnenklimaat, vers fruit, in huis massages en bewegingscoaching. In al onze werkruimtes maken we gebruik van LED-verlichting waardoor we minder energie verbruiken. Ook maken we het mogelijk om thuis te werken, wat zorgt voor minder vervoer en vervuiling.
 • Sociaal ondernemen
  Voor een beter leefklimaat ondersteunen wij instanties die zich inzetten voor sport, beweging en welzijn. Voorbeelden hiervan zijn: Stichting Ronald McDonald Huis Maastricht, Toon Hermans Huis Sittard, Atletiekvereniging Unitas Sittard, MVV Maastricht en Fortuna Sittard.
243 A6512
Al vele jaren zijn wij strategisch partner van eredivisieclub Fortuna Sittard
IDFS190809 FOR 0007
In het seizoen 2019-2020 waren we zelfs co-hoofdsponsor en zichtbaar op de voorzijde van het wedstrijdshirt
Certificaten icons Tekengebied 1

Certificeringen

In elke relatie is wederzijds vertrouwen belangrijk. Met onze certificeringen laten we graag zien dat we jouw vertrouwen waard zijn.

 • VCA*
  Onze monteurs zijn allen gecertificeerd volgens de werkmethodes en aandachtspunten "Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers" (VCA). Sinds medio 2022 zijn we zelfs als geheel bedrijf VCA* gecertificeerd.
 • SI'BON erkend signbedrijf
  De signsector heeft met SI'BON haar eigen keurmerk: het Erkend Signbedrijf.
 • Erkend leerbedrijf
  We bieden jaarlijks stageplaatsen aan op verschillende afdelingen binnen ons bedrijf. Hiervoor zijn we door verschillende instanties officieel erkend: Ecabo, GOC en Savantis.
 • ISO 9001: kwaliteitsmanagement
  Deze ISO certificering is dé internationale norm voor kwaliteitsmanagement en lean werkmethodieken.
 • ISO 14001: milieumanagement
  De internationale norm voor een managementsysteem dat staat voor de ontwikkeling en waarborging van milieubeleid binnen organisaties.
3
20210825 170257
Spuitwerk 02