DOC eindresultaat A

Jouw merk in de spotlight

Wat houdt lichtreclame in en welke meerwaarde heeft het voor jouw bedrijf? Licht reclame is dé eyecatcher en het eerste moment van herkenning van jouw bedrijf. Je kent het gezegde wel: een eerste indruk maak je maar één keer. Benut daarom voor jouw bedrijfspand een licht reclame bord om op te vallen. Het is een uiterst effectieve manier om als bedrijfspand opgemerkt te worden. Of het nu dag of nacht is, lichtreclame laat je opvallen en zien waar je gevestigd bent. Dit is veel effectiever dan onverlichte reclame. Het zorgt namelijk voor meer visuele aandacht en een professionele uitstraling.

Buitenreclame logo

In de spotlights staan met een licht reclame bord

Een van onze soorten buitenreclame is gevelreclame. We ontwerpen, produceren, monteren én onderhouden alle mogelijke vormen van gevelreclame. Een van deze vormen is lichtreclame. Dit geeft jouw merk een plek in de spotlights. Hiervoor gebruiken we uiteraard uitsluitend LED-verlichting. Bij MH Roadstyling staan we voor duurzaamheid. De keuze voor LED-verlichting voor een licht reclame bord is dan ook omdat het zowel beter is voor het energieverbruik als voor het milieu. Verlichte letters, lichtbakken of neonreclame? Alles is bij ons mogelijk, zowel voor binnen als voor buiten! We maken graag even tijd om samen te overleggen welke toepassing voor jouw bedrijf het beste is. Dit verzorgen we dan ook helemaal op maat. Neem contact met ons op en laten we een afspraak plannen!

Buitenreclame

De voordelen van licht reclame

Een van de voordelen van licht reclame is duurzaamheid. Aandacht voor duurzaamheid vinden wij belangrijk. Dit laten we dan ook terugkomen in dit soort reclame. We bieden een licht reclame bord uitsluitend aan met LED- en LCD-verlichting. De voordelen hiervan zijn voornamelijk energieverbruik en een lange levensduur. Een LED licht reclame bord voor buiten verbruikt minder stroom dan andere verlichtingsopties. Hierdoor is lichtreclame een kosteneffectieve vorm van reclame op de lange termijn.

Verder is lichtreclame opvallend en trekt het zowel overdag als ’s nachts de aandacht van voorbijgangers. Hiermee wordt de zichtbaarheid van jouw winkel of bedrijf verhoogd. Je trekt zo meer klanten aan. Tevens wordt de herkenbaarheid van jouw merk vergroot. Dit is te danken aan de lichtreclame met het duidelijke logo of de naam van het bedrijf. Mensen zullen het gemakkelijk herkennen. Bovendien laat je zien dat professionaliteit bij jullie voorop staat. Licht reclame biedt jouw bedrijfspand een professionele uitstraling. Het laat namelijk zien dat je als bedrijf in je imago en professionaliteit investeert.

Enexis

Lichtreclame als onderdeel van digitale reclame

Lichtreclame is onderdeel van ons totaalconcept van digitale reclame. We zorgen ervoor dat je in één handomdraai je informatie, logo of reclame-uitingen communiceert. Dit doen we middels schermen en licht aan de hand van LED- en LCD-technologie. Weet je niet of een licht reclame bord de beste oplossing is voor jou? Bekijk dan ook ons totale aanbod aan digital signage. We leveren digitale schermen in alle vormen en maten met een groot gebruiksgemak. Voor zowel binnen als buiten kunnen deze borden en schermen gebruikt worden.

De beste oplossing voor jou

We kijken graag samen naar de beste oplossing voor jou! Samen kijken we naar jouw doelen en wensen. Kom vandaag nog achter jouw beste oplossing voor licht reclame.
Neem contact met ons op!
Digitale signing Valk
Brightlands gevelreclame
mobiel ledscherm
EP hoogwerkerkopie
Gerelateerde projecten