Aankleding kantoren verhoogt werksfeer

K03 4044
Datum 29 mrt. 2021
Leestijd 1 minuut

Aankleding kantoren MH verhoogt werksfeer

Fijne werkplek en tevens showroom Zeg nou zelf, werken in een sfeervol ingericht kantoor is toch prettiger dan tegen witte saaie muren aankijken. Nadat de verbouwing bij ons in 2019 was afgerond, kon begonnen worden met de aankleding. Iedere ruimte werd onder de loep genomen en collega Kyra Berkhof ontfermde zich over de styling van de ruimtes.

Kcollage02

“Sfeer doet zoveel meer”, vertelt Kyra. “We wilden ieder kantoor een unieke uitstraling geven maar toch ook een rode draad aanbrengen in het geheel.”

K01 4053

Er is gekozen voor de ‘oude meesters’ in de breedste zin van het woord. De Mona Lisa met suikerspin en het Melkmeisje met een ‘graffiti’ sausje.

Kcollage01

Hier en daar is dus een moderne twist aangebracht of hebben we een uniek object gebruikt. Zo is het kantoor van onze afdeling Voertuigbelettering uitgerust met een ware autodeur, gewrapt met… jazeker… de Nachtwacht.

K10 3908

Het mooie is dat de kantoren en spreekkamers – naast een fraaie uitstraling – ook onze expertise, technieken en materialen weerspiegelen. En dat is een win win situatie. Een showroom én een aangekleed kantoor.

K02 4048

Alle materialen, interieurfolies en muurverven zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd. De foto’s spreken voor zich. Do I need to say more?

K15 3880
K09 3914
K08 3917

Heeft u ook interesse in een nieuw interieur? Wij maken graag een passend ontwerp voor u.