Bert van Engelen met pensioen

Bert02
Datum 27 dec. 2022
Leestijd 1 minuut

Bert in het zonnetje gezet

Bert van Engelen werd tijdens onze kerstborrel afgelopen december al in het zonnetje gezet. Per 1 januari jl. is hij namelijk officieel met pensioen. Maar Bert zou Bert niet zijn als hij toch nog achter de schermen een oogje in het zeil houdt.

Bert06

Hart voor de zaak

De basis voor het sign- en reclamevak heeft Bert gelegd met z'n eigen bedrijf Reclamenodig, waar hij directeur was. Reclamenodig was een begrip in Roermond en omgeving en opvallend door zijn roze logo.

Bert had hart voor de zaak en voor zijn medewerkers. Hij creëerde een mooi en hecht team. Er werd hard gewerkt, maar er was ook ruimte voor leuke uitstapjes.

Bert03
Bert04
Bert07
Bert02

Fusie met MH Roadstyling

In 2018 fuseerde Reclamenodig met MH Roadstyling. Dit omdat er geen opvolger gevonden kon worden voor Reclamenodig. Hierover zegt Bert zelf: "Ik kwam in een warm nest terecht en wil hiervoor alle collega's bedanken. Het was een mooie tijd."

Bert05
Bert08

Druk baasje

Bert heeft altijd met veel plezier gewerkt. Hij gaat nu genieten van zijn pensioen maar zeker niet stilzitten. Hij is altijd in de weer en bezig met klussen. Daarnaast kan hij nu meer tijd doorbrengen met zijn vrouw, kinderen én vooral de kleinkinderen, waar hij ontzettend van geniet!

Bert, we bedanken jou voor de fijne tijd samen. We gaan een topcollega missen!