Certificaten waarborgen de kwaliteit

Platinum 7280
Datum 28 feb. 2024
Leestijd 3 minuten

Doorlopend monitoren en bijsturen

We vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren en veilig en gezond werken te kunnen garanderen. Daarom blijven we continu in ontwikkeling en passen we, daar waar nodig, onze richtlijnen aan. Dit resulteert in het behoud van onze certificeringen en daar zijn we natuurlijk trots op.

Continu in beweging blijven


We hebben in het verleden al een aantal mooie certificeringen behaald: VCA*, ISO 9001 en ISO 14001. Dit zijn keurmerken voor veilig en gezond werken, milieu en kwaliteit. We zijn ook al jaren 3M Select Graphic Provider en hebben onlangs de unieke platinum status bereikt, als enige in Zuid-Nederland.

Het is zaak al onze certificeringen te behouden en dit lukt vooral door continu in beweging te blijven en te monitoren. Bedrijfsbreed werken we hier hard aan en dit houdt ons scherp.

WV 03
Al onze monteurs hebben het certificaat 'Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers' (VCA).
Image00057 2

Kwaliteit garanderen en duurzaam werken

ISO 14001 waarborgt het milieubeleid binnen MH en ISO 9001 staat garant voor kwaliteit en lean werkmethodieken. Of we voldoen aan alle normen wordt getoetst door externe audits. Maar naast deze externe audits toetsen we dit zelf ook regelmatig zodat we aan de normen blijven voldoen.

Cert Viertal02 ab10b67cfd102e1165690a480cc6a759

Uitreiking van de certificaten. V.l.n.r. Joos Mostard, Jos Mostard, Bram van Wetering (Normec) en Miriam Smeets.

Inzicht in werkprocessen

Intern hebben we alles goed vastgelegd in ons KAM-handboek. Dit is voor iedereen inzichtelijk en zo kunnen we allemaal dezelfde methodieken volgen. Het werken volgens de normeringen vergt enige aanpassing binnen ieders werkwijze maar uiteindelijk resulteert dit in een gezond bedrijf met meer structuur en kwaliteit.

Doordat alles is vastgelegd, krijgen we een nog beter beeld van onze werkprocessen en kunnen we daar waar nodig bijsturen. Het geeft het management ook meer inzicht in onder andere werkprocessen en daar zijn zij zeer tevreden over.

3 M Platinum

3M Platinum status Select Graphic Provider!

3M is onze hoofdleverancier van hoogwaardige folies en het is een genoegen om met deze folies te werken. We zijn al jaren 'Select Graphic Provider' van 3M en onlangs hebben we de hoogste Platinum status bereikt, als enige bedrijf in Zuid-Nederland!

Dit certificaat houdt niet alleen in dat wij met de beste folies werken, maar ook de kennis in huis hebben om dit materiaal te printen en toe te passen. Bij ons werken gekwalificeerde signmakers en carwrappers. Daarnaast krijgen we bij 3M de allerbeste garanties, mocht er toch iets mis gaan voor onze klant.

Uitreiking van het Platinum certificaat. Maurice van Stuivenberg van 3M (links) en Jos Mostard.

Wereldwijd erkend

Het Select Graphic Provider-netwerk van 3M omvat een wereldwijd netwerk van nauwkeurig geselecteerde partners. Om deel te kunnen uitmaken van dit netwerk, dient de signmaker te beantwoorden aan verscheidene (kwaliteits)eisen die garanderen dat de eindklant het beste product geleverd krijgt. Dit kwaliteitslabel wordt jaarlijks geëvalueerd om de waarde en kwaliteit op een hoog niveau te houden. Wij hebben, als enige in Limburg, de Platinum status bereikt en dat zegt wat over onze professionaliteit. Er zijn in heel Nederland maar 6 bedrijven die deze status hebben.

Met de 3M folies leveren we de beste kwaliteit en via de 3M website worden wij voor onze diensten dan ook als eerste aanbevolen in onze regio.

IMG 0738

Last but not least

We zijn ook een SI'BON erkend signbedrijf en hebben het keurmerk 'erkend leerbedrijf'. We zijn onder andere officieel erkend door Ecabo, GOC en Savantis en bieden jaarlijks stageplekken aan op diverse afdelingen binnen ons bedrijf. Deze stagiaires worden intern goed begeleid en zijn een waardevolle aanvulling op ons team.