ISO 9001, ISO 14001 en VCA* certificeringen behaald!

Cert Viertal01
Datum 10 okt. 2022
Leestijd 2 minuten

Een uitzonderlijke prestatie en een mooie beloning voor goed werk

Om kwaliteit en veilig werken te kunnen waarborgen, vinden we het belangrijk hier ook onze richtlijnen op aan te passen. We hebben intern veel werk verzet om te komen tot het behaalde resultaat: maar liefst drie certificeringen tegelijkertijd zijn er onlangs behaald. Dat is absoluut een uitzonderlijke prestatie en daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op!

VCA* gecertificeerd


"In het verleden hebben we al een aantal certificeringen behaald, maar er stonden er nog een paar op ons verlanglijstje", vertelt directeur Jos Mostard. "In de afgelopen periode is er hard gewerkt en zijn de puntjes op de i gezet om zo onze doelen te behalen."

Directeur Joos Mostard blikt ook tevreden terug op het gehele traject: "Onze monteurs waren al allemaal gecertificeerd volgens de werkmethodes en aandachtspunten Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers (VCA). Maar een jaar geleden zijn we een traject gestart om ook als geheel bedrijf volledig VCA* gecertificeerd te worden... en dat is gelukt."

Algemene Sfeer 06
Monteurs zijn allemaal gecertificeerd volgens de werkmethodes en aandachtspunten Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers (VCA).
Spuitwerk 01

Milieumanagement (ISO 14001)

ISO 14001 is de internationale norm voor een managementsysteem dat staat voor de ontwikkeling en waarborging van milieubeleid binnen organisaties. Het uitgebreide certificeringstraject is inmiddels afgerond en yes, ook deze certificering is in the pocket!

Kwaliteitsmanagement (ISO 9001)

Deze ISO certificering is dé norm voor kwaliteitsmanagement en lean werkmethodieken. Het uitgebreide certificeringstraject is intern begeleid door Miriam Smeets, die zich bezighield met het opzetten van de benodigde procedures/formulieren. Dit heeft ervoor gezorgd dat we deze op een juiste manier zijn gaan gebruiken. Ook deze certificering hebben we in ontvangst mogen nemen.

Cert Groep02

Samen met onze medewerkers

Jos vult aan: "Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder de inzet van onze medewerkers. Het werken volgens de normeringen vergt een hoop voorbereiding en ook enige aanpassing binnen ieders werkwijze. Daar heeft ons team zich prima op aangepast."

Naast deze certificeringen zijn wij ook een SI'BON erkend signbedrijf - dit is het keurmerk voor de signsector - en hebben we het keurmerk 'erkend leerbedrijf'. We zijn onder andere officieel erkend door Ecabo, GOC en Savantis en bieden jaarlijks stageplekken aan op diverse afdelingen binnen ons bedrijf.

Cert Viertal02

V.l.n.r. Joos Mostard, Jos Mostard, Bram van Wetering (Normec) en Miriam Smeets.

Uitreiking certificaat

Maandag 10 oktober jl. heeft Bram van Wetering, salesmedewerker van Normec, de certificaten uitgereikt. We hebben hier een feestelijk moment van gemaakt en dit gevierd door alle medewerkers een lunch aan te bieden. Er stond een frietwagen waar iedereen onbeperkt gebruik van kon maken.