Signing Protectie verlengt levensduur producten

Coating spray
Datum 11 sep. 2024
Leestijd 2 minuten

We gaan voor kwaliteit en zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om de duurzaamheid van onze reclame-uitingen en interieurtoepassingen te verbeteren. Materialen worden buiten vaak blootgesteld aan weersinvloeden zoals UV-licht, luchtvervuiling en temperatuurschommelingen. Revolutionair is onze nieuwe Signing Protectie die de levensduur van elk object en materiaal verlengt, zowel binnen als buiten.

Reinasan design wand protectie

Voordelen

De Signing Protectie zorgt ervoor dat je wandvisual, reclamezuil en/of gevelreclame langer mooi blijft.

De behandeling heeft veel voordelen, onder andere:

  • easy to clean
  • object wordt anti-statisch waardoor het minder stof aantrekt
  • organische vervuiling kan niet gaan hechten
  • fijnstof wordt omgezet en het zuivert zo de lucht

Ook (verlichte) letters, zoals op de foto, kunnen goed behandeld worden.

Reinasan design wand bescherming

Innovatief product

Het bijzondere aan onze Signing Protectie is dat het een actieve werking heeft. De meeste beschermers zijn passief en werken maar kort. De actieve protectie - die functioneert middels licht (fotokatalyse) - is 24/7 actief.

De Signing Protectie kan op vele materialen worden toegepast, daarom zijn we er ook zo blij mee. Kunststof, metaal, gelakt en/of gecoat aluminium, glasvezel, etc. Ook kan het worden toegepast op geprinte of gelamineerde folies. Een geweldige uitkomst voor onze producten, die daardoor langer hun kleur en glans behouden.

Het aanbrengen van de protectie gebeurt conform een nauwgezette methode. Een viertal van onze monteurs hebben een training gevolgd en zijn nu gecertificeerd om deze protectie vakkundig aan te brengen.

Reinasan wand protectie

Voor binnen en buiten

Vooral buitentoepassingen hebben te lijden onder allerlei (weers)omstandigheden. Maar ook binnen zijn voorwerpen gevoelig voor bijvoorbeeld huidvet en andere organische vervuiling. Met onze Signing Protectie houd je je producten blijvend schoner en dus langer 'goed'.

Onderhoudscontract

Wil je helemaal geen omkijken meer naar het onderhoud van je (buiten)reclame? Wij bieden ook een onderhoudscontract aan, zodat je reclame-middelen er altijd pico bello uitzien.

IMG 3225a