De warmte van de zon regelen wij!

Shutterstock 77747962 2
Datum 23 nov. 2020
Leestijd 1 minuut

Dynamische zonwerende folie voor prettiger werken en wonen

Maximale zonwering wanneer de zon schijnt en maximale lichtinval wanneer de zon niet schijnt. Dat is wat onze nieuwe dynamische zonwerende folie doet! Een folie die als het ware meekleurt met de intensiteit van de zonnestralen en die daardoor binnen altijd een optimale lichtinval geeft. Tijdens donkere winterdagen, als de zon amper schijnt, zal de folie amper licht tegenhouden. Daarentegen zal deze folie ‘s zomers, met de volle zon op de ramen, zijn werk perfect doen. Geschikte ruimtes voor deze folie zijn kantoren, kunstgalerijen, musea en concertzalen. Ook bij hotels wordt deze folie veel toegepast. Denk hierbij aan de lobby, de hotelkamers en het restaurant. Ook productiebedrijven, werkplaatsen, conferentie-/vergaderzalen en vooral winkels zijn erg geholpen met deze dynamische folie. Wij hebben deze folie al met succes aangebracht bij onder andere zorginstellingen en kantoren.

01 dynamische folie

Dynamische warmte- en zonprotectie

Deze dynamische zonwering is een revolutionair systeem. De folie is vergelijkbaar met meekleurende zonnebrilglazen en zal automatisch verduisteren wanneer er direct zonlicht op valt. Deze ‘intelligente zonwering’ wordt alleen actief wanneer nodig.

De folie werkt zonder enige vorm van electriciteit en kan worden toegepast op alle vlakke raamoppervlaktes. Er is keuze uit diverse gradaties en wij bieden een garantie van maar liefst acht jaar. Wilt u hier meer over weten, neem gerust contact op.