Explosiewerende folie voorkomt glassplinters en scherven

Glas 1936206895
Datum 2 nov. 2023
Leestijd 1 minuut

Wanneer glas breekt door brute kracht, dan ontstaan er vaak glassplinters en scherven. Onze anti-glasbreukfolie oftewel explosiewerende folie voorkomt dat rondvliegende glasscherven letsel kunnen veroorzaken.

Onderzoek heeft uitgewezen dat glasscherven de oorzaak zijn van 80% procent van het zeer ernstig of zelfs dodelijk letsel bij explosies.

Bescherm glas tegen inbraak of explosie

De zwakste plek van een gebouw bij een explosie is vrijwel altijd het glas. Bij grote druk van buitenaf is de beglazing dan ook het meest kwetsbaar. Onze anti-glasbreuk folie, ook wel explosiewerende folie genoemd, is ontwikkeld om glas te beschermen bij explosies.

Het biedt uiteraard ook weerstand tegen voorwerpen die tegen het glas worden geworpen bij bijvoorbeeld een inbraak of ongeval. De toepassing is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld vliegvelden, juweliers of scholen.

Het materiaal is krasvast, ongevoelig voor UV-straling en houdt zelfs vlammen tegen. Ondanks al deze mechanische eigenschappen is de folie geheel doorzichtig en gemakkelijk te reinigen.

Bescherm nu uw kostbaarste bezit met deze folie.