LCD en LED schermen die voor elke toepassing een oplossing bieden

1
Datum 25 mei 2020
Leestijd 3 minuten

LCD en LED schermen die voor elke toepassing een oplossing bieden

Wij hebben hét digitale scherm voor u, maar nog veel belangrijker: wij adviseren en ontzorgen u. Fön Schulpen: “Het is niet alleen het kopen van een beeldscherm, maar ook het hebben van een goed softwarepakket. De software bepaalt voor een groot gedeelte het succes van digital signing.”

2

Bert van Engelen en Fön Schulpen zijn binnen MH Roadstyling de experts op het gebied van digital signing. Fön is senior accountmanager en productspecialist: “De digitale toepassing moet passen binnen de behoefte van de klant, het systeem moet gebruiksvriendelijk zijn, het software pakket moet continu beschikken over nieuwe mogelijkheden en de klant moet kunnen rekenen op goede ondersteuning. Met recht kunnen we zeggen dat ons gehele pakket, en met name de software, daarin voorziet.”

“Dynamische content tonen via een digitaal scherm is momenteel erg populair. Dit succes komt mede doordat tekst en beeld in één klik en op afstand te wisselen zijn. Dat was vroeger wel anders,” vervolgt Bert van Engelen. Bert is voormalig eigenaar van het Roermondse bedrijf Reclamenodig, waar MH Roadstyling begin 2018 mee samen ging. Hij regelt met name de verkoop van digitale producten. “Ik houd me grotendeels bezig met onze LED schermen, die zowel binnen als buiten ingezet kunnen worden. We leveren meestal vaste schermen bij onze klanten, maar een mobiel LED scherm behoort ook tot de mogelijkheden en kan eventueel gehuurd worden. We doen geen concessies aan kwaliteit en we kunnen maatwerk leveren omdat we het gehele traject in eigen huis doen: het samenstellen en monteren van het LED scherm, het maken van de ombouw, frames of ophangsystemen en tevens de montage op locatie. Wij hebben de expertise in huis om het scherm helemaal naar uw wens te maken”.

3

Vaak vinden klanten het moeilijk de content te verzorgen voor op het scherm, ze missen de creativiteit. Bert haakt hierop in: “Dan zijn ze bij ons aan het juiste adres. Onze grafische mensen maken van een simpel logo een mooie (bewegende) creatie en ze weten precies welke kleuren het beste uitkomen op het scherm.” Het tonen van animaties of bewegend beeld vinden veel klanten een voordeel. Eenvoud is vaak het sleutelwoord, zeker bij digitaal adverteren.

We hebben al bij diverse klanten digitale toepassingen mogen leveren, bijvoorbeeld bij Thermae 2000, Wealer en Acist Europe BV. Welk medium u voor uw organisatie kiest, is mede afhankelijk van het doel van het scherm: een custom made zuil met scherm, een mooie kioskzuil voor winkelcentra, reclame billboards bij sportevenementen zoals voetbal, wielrennen of formule 1 of een digitale bewegwijzering. Hierin adviseren wij u graag. “Onze digitale toepassingen zijn breed inzetbaar, bijvoorbeeld ter ondersteuning of aanvulling van de receptiefunctie, voor wayfinding/bewegwijzering, digitale reserveringen, people counting of informatie over de interesse van bezoekers,” zegt Fön. “En nu in deze ‘Corona-tijd’, waarin de ontwikkelingen zich in razend tempo opvolgen, is digital signing zeer effectief om klanten/bezoekers goed en snel te kunnen informeren met de juiste boodschap. Content kan ad hoc gewijzigd worden en zo bent u, bij nieuwe maatregelen of wijzigingen, altijd up-to-date.”

Heeft u interesse? Neem vrijblijvend contact op met Fön Schulpen (fön@mhroadstyling.nl) of Bert van Engelen (bert@mhroadstyling.nl) of bel 046 452 96 27. Wij kunnen voor u een vrijblijvende inventarisatie maken, met een plan-van-aanpak.