Onze wandvisuals permanent schoon

Fotonr1
Datum 27 aug. 2020
Leestijd 1 minuut

Ontdek onze easy-to-clean protectie

Jos Mostard van MH Roadstyling stuitte per toeval op dit protectiemiddel van Reinasan. “We waren op zoek naar een middel om wandvisuals en decoratie makkelijk schoon te krijgen en te houden zodat onze signproducten nog duurzamer worden. We kwamen vervolgens uit bij groene nanotechnologie.” Een product dat permanent alle materialen beschermt tegen organische vervuiling, vlekken, schimmels, onaangename geurtjes. Tevens heeft het product ook een sterke antivirale werking. Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn maar het werkt. De behandelde producten zijn makkelijker schoon te krijgen, easy-to-clean! Wij gebruiken de easy-to-clean protectie voor bestaande en nieuwe producten zoals dividers, stretchframes, wanddecoraties, behang of akoestische panelen. Wij kunnen ook uw bestaande product behandelen met deze innovatieve protectie, die 24/7 actief is. Dit heeft veel voordelen, die zorgen voor een verlenging van de levensduur en voorkomen aantasting van het oppervlak.

Fotonr2

MH Roadstyling is exclusieve partner geworden van Reinasan, die dit product heeft ontwikkeld. Het protectiemiddel is eco-vriendelijk: groen, vrij van chemische stoffen en op waterbasis, dus niet schadelijk voor mens en milieu. Oppervlakken zijn zeker voor drie jaar beschermd. Vervelende geuren worden afgebroken, zonlicht krijgt geen kans en het product is beschermd tegen alle micro-organismen en dus ook voor virussen zoals Covid, Mrsa en Sars.

Jos: “Wij zijn tevreden met de tot nu toe behaalde resultaten en hebben grootse plannen met deze nieuwe technologie. Die plannen zijn volop in ontwikkeling.” Binnenkort meer hierover. Volg ons op facebook, LinkedIn en/of Instagram.