Bram Feijen, de stille kracht achter grootse projecten: “Vakmanschap en teamspel, samen met dit geweldige flexibele team”

Image00009
Datum 14 jun. 2021
Leestijd 2 minuten

Bram Feijen is pas 22 jaar, maar nu al een kei in projectbegeleiding. Hij is jong begonnen bij MH Roadstyling en inmiddels al zo’n 5 jaar in dienst als monteur buitenreclame. Daarnaast heeft hij zich ontwikkeld als meewerkend projectcoördinator van diverse omvangrijke CenterParcs projecten.

03
02c

“Mijn taak begint als het productieproces intern is afgerond. Dit houdt in dat ik materialen controleer voordat ze op transport gaan naar het desbetreffende park en zorg dat alles daar op de juiste plek terecht komt.” De bewegwijzering op het terrein van CenterParcs is zeer omvangrijk en bestaat uit heel veel onderdelen, van cottagepaal tot lichtbak. Hierin wordt Bram ter plaatse ondersteund door een team van ervaren monteurs.

Bram vervolgt: “Ik stuur het team aan, heb ook contact met leveranciers die komen leveren op het park of bij MH en regel allerlei randzaken, denkend aan goed en voldoende materiaal en facilitaire zaken op het park. Er gaat ook wel ‘s wat fout. Soms zijn er meetfouten of raakt een product toch beschadigd. Dan moet je snel schakelen en problemen oplossen.”

Als projectcoördinator is Bram ter plekke het aanspreekpunt voor zijn collega’s, maar ook voor de uitvoerder van het desbetreffende park. Accountmanager CenterParcs is Fön Schulpen, die het hele project nauwkeurig volgt.

04

Bram heeft het ontwikkelingstraject een tijdje geleden al afgerond. In december 2019 heeft hij CenterParcs Zandvoort voor het eerst gecoördineerd en met succes. “Ik vond dit best spannend omdat het nieuw voor me was. Het was een leerzaam project om mezelf klaar te stomen voor de grotere parken. CenterParcs De Haan en CenterParcs Erperheide volgden. ”Ik merkte dat ik inmiddels beter voorbereid was op wat komen ging. Al doende leert men.”

01 C

Het onlangs opgeleverde Terhills Resort in Maasmechelen was Brams meest recente uitdaging. “Dit was een geheel nieuw park en ik merkte dat het een stuk moeilijker was om alle wayfinding te plaatsen. Er was namelijk nog helemaal niks en alles moest vanaf een kaart geplaatst worden. Dat vergt veel inzicht en overleg met uitvoerders en accountmanager Fön.”

Teamcp2

Bram is trots op z’n team: “Ik doe dit natuurlijk niet alleen. Het teamgevoel onder collega’s is mooi om te zien. Achter mij staat een super flexibel team en een sterk stukje teamspel en vakmanschap. Niet alleen op het park maar ook degene die de bestanden opmaakt, de werkvoorbereiders (die de items produceren en in elkaar zetten) en natuurlijk het team dat in weer en wind er alles aan gedaan heeft om de projecten rond te krijgen, met een scherp oog voor kwaliteit. Iedereen heeft zich vol gegeven en dat resulteert in een mooie bewegwijzering. De problematiek rondom Covid-19 was soms wat lastig maar daar konden we niks aan veranderen. We zijn echt goed op weg.”

IMG 5363
IMG 5331

Het volgende park zit alweer in de trechter dus… more to follow, met nieuwe uitdagingen!

IMG 5225a