Slapen in Limburgse sferen

A11
Datum 7 apr. 2021
Leestijd 2 minuten

Vernieuwing hotelkamers bij Hotel Apple Park Maastricht

De laatste maanden werd er hard gewerkt bij Hotel Apple Park in Maastricht. MH Roadstyling heeft de vernieuwing van alle 165 hotelkamers uitgevoerd. Kiki Spierings (22) heeft de projectleiding op zich genomen.

A00

Kiki: “Mijn functie bij MH is monteur, maar bij dit project was ik ook het aanspreekpunt, zowel voor de werkvoorbereiding, planners, mijn collega-monteurs als de klant. Ik ben pas enkele jaren werkzaam bij MH, maar ze bieden me nu al de mogelijkheid om te groeien en me te ontwikkelen op andere vlakken.”

IMG 4894
Het project werd verdeeld over drie fases van elk drie weken. Kiki vertelt: “We konden niet alle kamers tegelijk doen, omdat er ook natuurlijk nog gasten verbleven en we gestructureerd (per verdieping) te werk wilden gaan.” In de eerste fase werd verdieping 1, 6 en 7 onder handen genomen, bij de volgende fase verdieping 4 en 5 en tot slot verdieping 2 en 3. “Een omvangrijk project, want de eerste vijf verdiepingen bestaan alleen al uit 29 kamers per verdieping!”
A03kopie

MH Roadstyling heeft op elke kamer een grote muurvisual aangebracht. Iedere verdieping kreeg een andere afbeelding, maar wel allemaal typisch Limburgs. Bijvoorbeeld bonbons van dé Limburgse chocolademaker Rousseau, koekjes van ‘Mestreech’ of de typisch Limburgse ‘nonnevotten’. Naast de wandvisuals werden de kledingkasten en bed(nacht)kastjes van alle kamers gewrapt met interieurfolie.

A12

Ook werden de badkamers voorzien van witte beplating wat een nieuwe frisse muur opleverde en werd er een nieuwe koof gemonteerd met spots voor een sfeervolle verlichting.

A02

Kiki heeft zelf ook hard meegewerkt aan de uitvoering, maar nam daarnaast ook de coördinatie ter plekke op zich: “Ik zorgde dat iedereen op de juiste plek aan de slag kon en daadwerkelijk deed waar hij of zij het beste in was. Zo werk je efficiënt en hou je het tempo erin. Collega’s konden met vragen bij mij terecht. Voor hun erg fijn dat er één aanspreekpunt was.”

A16

Kiki vervolgt: “Het project is vrij goed verlopen, de communicatie was goed en iedereen dacht mee. Voor mij was dit een mooie kans om ervaring op te doen en te groeien. Het mooie is dat ik leer om te denken in oplossingen.”

Kiki is enthousiast over de werkwijze van MH: “Korte lijnen met collega’s – waaronder verkoper Ruud en planner Pascal – is van essentieel belang. Zo houden we overview en kunnen we samen makkelijk inspelen op eventuele problemen en deze snel ondervangen.”

IMG 2193

Alleen al aan dit project hebben ruim 15 monteurs meegewerkt. Een groot team met ieder z’n specialiteit, waardoor MH zo’n omvangrijk project makkelijk kan handelen. “De klant was ook erg tevreden over de gang van zaken. Wanneer deze polshoogte kwam nemen hebben we samen gekeken naar waar we nu staan en wat we nog moesten. Ik ben blij dat alles goed verlopen is en we de deadline gehaald hebben”, aldus Kiki.

A01a