Snel, efficiënt en eenvoudig al je reclameproducten bestellen met het Digitale Order Systeem

1e
Datum 20 jan. 2020
Leestijd 1 minuut

Regelmatig grote aantallen reclameproducten nodig? Het Digitale Order Systeem (DOS) van MH Roadstyling biedt de uitkomst. Dit online bestelportaal maakt inkoop op maat mogelijk en ontzorgt bedrijven die geregeld grote volumes bestellen. Of het nu om een of meerdere vestigingen gaat, in meerdere talen besteld moet kunnen worden en of er meerdere leveranciers bij betrokken zijn. Het kan allemaal.

Nooit meer via meerdere kanalen reclameproducten bestellen

Alle gewenste artikelen zijn vanuit één systeem af te roepen. Zelfs de producten van andere leveranciers. En de administratieve afhandeling? Deze verloopt geheel geautomatiseerd.

Hoe werkt DOS

Bij de inrichting van het systeem worden alle producten met de daarbij behorende specificaties en richtlijnen vastgelegd in het portal. De drukbestanden zijn opgeslagen en worden automatisch gekoppeld aan een printopdracht. Vooraf zijn de levervoorwaarden zoals ontwerp, huisstijlkleuren, printmethode, prijs en maximum oplage aan het systeem toegevoegd. Zo zorgen we ervoor dat alles wat op voorhand is afgesproken ook zo wordt uitgevoerd bij alle bestellingen. Er kunnen dus nooit fouten ontstaan door het per ongeluk selecteren van een verkeerd bestand.

Hogere verwerkingssnelheid

Omdat producten, documenten en afspraken zijn vastgelegd is de verwerkingssnelheid van printopdrachten via het Digitale Order Systeem groter. Daarnaast kunnen medewerkers zelf gemakkelijk bestellingen plaatsen die door een autorisator worden goedgekeurd. Heel handig wanneer er met verschillende vestigingen of partijen wordt gewerkt, want het overzicht op bestellingen, kosten en leveranciers blijft behouden.

DOS

Alle voordelen op een rijtje:

  • Gemakkelijk

  • Snel

  • Efficiënt

  • Overzichtelijk

  • Kostenbesparend

  • Volledig geautomatiseerd

  • Bewaking van huisstijl

Meer informatie?

Benieuwd welke voordelen ons Digitaal Order Systeem biedt voor jouw bedrijf? Wij laten het graag aan je zien. Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak via tel: 046 452 96 27