Aca Truck Airbus

Airsafetytraining.com is een dochterbedrijf van Acaleph en verzorgt trainingen voor piloten, stewards en stewardessen. Dit doen ze in een oplegger waarin een vliegtuiginterieur volledig is nagebootst. Je waant je in een echt vliegtuig. Wij hebben voor onze opdrachtgever in het verleden al een oplegger beletterd en onlangs een tweede voorzien van een opvallende visual.

Aca vuur

Realistische situatie

In samenwerking met Transavia is de oplegger van binnen volledig ingericht als trainingsruimte en bijna niet van echt te onderscheiden. Realistische situaties en/of calamiteiten kunnen hier nagebootst worden. Men kan zelfs een brand simuleren!

Acaleph mini

Vlieg met me mee

Wij hebben de buitenzijde van de oplegger voorzien van een duurzame folie met een opvallend design, namelijk een groot vliegtuig.

Wanneer de klant een ontwerp aanlevert zullen wij dit altijd controleren of het aan onze specificaties voldoet. Soms vinden we het nodig om intern het beeldmateriaal nog wat te verbeteren. Zo zorgen we ervoor dat we het gewenste resultaat krijgen en we de kwaliteit leveren die we willen.

We hebben van beide opleggers ook een miniatuurversie gewrapt. Hoe leuk is dat!

Training op locatie

De opleggers zijn speciaal ontwikkeld voor Transavia, compleet ingericht en mobiel. Daardoor kunnen trainingen en cursussen door heel het land gegeven worden. Deze opleggers zullen door de gave belettering zeker opvallen als ze onderweg zijn.

Aca Training
Vergelijkbare projecten