02eindresultaat

Boels Rental lanceert zijn nieuwe slogan met een spectaculaire visual op het hoofdkantoor in Sittard.

Bij ‘Boels keeps you going’ staan mens, machine en uitdaging centraal. Of je nu werkt in de bouw, infrastructuur of industrie, vaak lopen zaken anders dan verwacht. Omdat het behalen van deadlines in al deze sectoren van groot belang is, moet het werk altijd blijven doorgaan.

01

Work in progress

De volledige gevel - maar liefst 70 ramen - werden eerst ontdaan van de oude folie. Daarna werd het nieuwe ontwerp per raam aangebracht door onze monteurs. Ook de kozijnen werden beplakt, zodat de visual mooi doorloopt.

08 cleaning
Eerst werd de oude visual verwijderd van ramen én kozijnen.
04 work
Daarna werd de nieuwe visual met precisie aangebracht.
05 work in progress

Vaste partner

Boels Rental is voor ons een vaste partner. We maken vaak gebruik van hun materialen, zoals graafmachines of hoogwerkers. Zo ook voor deze klus. Dat is veilig, ergonomisch en fijn werken voor onze monteurs. Daarnaast verzorgen wij de beletteringen van de duizenden machines en leveren we diverse presentatie- en promotieartikelen voor de vele filialen.

Folie met meerwaarde

Bij deze raambelettering hebben we gebruik gemaakt van one-way-vision folie, waarbij het mogelijk blijft om door de folie van binnen naar buiten te kijken, zodat zicht en lichtinval niet worden belemmerd.

Trots op het eindresultaat!

06 klaar
Vergelijkbare projecten