D11b

Metamorfose locatie Duiven

Naast de vestiging Eindhoven hebben we ook de locatie Duiven aangekleed voor Dolmans Landscaping Group. Niet alleen het interieur, maar ook de witte luifel boven de entree. Wat een verschil! Zoveel meer sfeer en het laat meteen zien waar Dolmans Landscaping Group voor staat.

D21
Work in progress. De witte luifel verandert in een groen bladerdek.
D11c2
Fraai eindresultaat en een mooi visitekaartje.

Dolmans is dol op groen

Voor duurzame en groene oplossingen moet je bij Dolmans zijn. Dolmans is dol op groen en dat willen ze ook uitstralen in hun werkomgeving. Een weerspiegeling van hun werkzaamheden vind je terug op de wanden in de kantoren.

D4
D12
D13b
D26

Wandvullende visuals

De kantoren zijn voorzien van natuurlijke en warme visuals, die door ons geprint en gemonteerd zijn (ontwerp Marije Sandee). Het pand heeft hierdoor visueel een upgrade gekregen en ook de kernwaarden komen overal terug.

D16
D1
D5
D6
D7
D17
${humanReadableIndex} / ${formattedLength}

Je thuisvoelen op je werkplek

Dolmans is al 11 jaar gevestigd in Duiven, maar nu heeft het kantoor écht een Dolmans jasje aangetrokken. Werknemers voelen zich hier meteen thuis.

D14
Naast vele wandvisuals hebben we ook panelen en teksten verwerkt in de kantoren.
D9
D10

Eén wandvisual zorgt voor zoveel meer sfeer in een kantoor en kan al echt het verschil maken voor je werkomgeving. Voor iedere wand en/of ruimte kiezen wij de juiste toepassing en we werken met verschillende (duurzame) materialen. Voor het gehele traject, van ontwerp tot montage, kunt u bij ons terecht!

D25
Teksten, de kernwaarden van Dolmans, zijn door onze monteurs geplakt op onder andere de glazen panelen van het trappenhuis.
D15
D26
Vergelijkbare projecten