EP Tummers

EP:Tummers is de elektronicapartner in Limburg die zich richt op beleving, service én kundig advies. De klantbehoefte staat voorop in hun nieuwste megastore.

Met acht winkels is elektronica speciaalzaak EP:Tummers een begrip in Limburg. Hun nieuwe megastore in Retailpark Sittard-Geleen heeft een overzichtelijk winkelconcept, gericht op beleving, service en kundig advies. Om deze merkbelofte door te trekken in de uitstraling vroeg EP:Tummers ons een totaalconcept te ontwikkelen voor de buitenreclame, wandbekleding en bewegwijzering. Volledig in één lijn met de huisstijl.

EP:Tummers 2

Verlichte gevelbelettering

Zichtbaar zijn vanaf de drukke hoofdweg was onze missie. Daarvoor ontwikkelden wij de buitenreclame in eigen huis. Lassen, lakken en monteren; dat deden we in onze eigen werkplaats. De afwerking en de installatie werd verzorgd op locatie. De megastore is nu dag en nacht opvallend zichtbaar. Missie geslaagd!
EP:Tummers 12
EP:Tummers 3

Wandvisuals

Het interieur van EP:Tummers komt pas echt tot leven met de grote wandvisuals die een duidelijke boodschap uitdragen. Wij kleedden de winkel van ruim 1.400 m2 geheel rondom aan met doeken, die opgespannen zijn in aluminium frames.
EP:Tummers 4
EP:Tummers 5
EP:Tummers 6

Bewegwijzering

Fijn zo’n megastore, maar je moet wel kunnen vinden waarnaar je opzoek bent. Om klanten de weg te wijzen naar tal van producten maakten we een markering in de vorm van een verlichte led streep. Deze is niet alleen in de winkel, maar ook in de etalage te zien.
EP Tummers

Etalage aankleding

Naast de opvallende LED-lijn werden de grote raampuien rondom de winkel voorzien van aantrekkelijke verlichte visuals. Deze textielframes zijn uiteraard uitgevoerd met energiezuinige LED verlichting. De bijna 200 m2 doeken die hierin zijn gemonteerd zijn in de toekomst eenvoudig vervangbaar.
EP:Tummers 20
EP:Tummers 21

Wist je dat…

Vaak lijkt een project niet zo omvangrijk omdat de totale werkzaamheden niet in een foto te vangen zijn. Daarom een inkijkje in de hoeveelheid materialen die we in dit project gebruikten:

  • 198 m2 aan verlichte textielframes voor de etalages
  • 520 m2 aan textieldoeken voor het interieur, opgespannen in 50 frames van 3 x 3,45 meter
  • 66 meter groene led lijn in de etalage
  • Gevelreclames van 14,5 x 1,5 meter per logo
EP:Tummers 7
EP:Tummers 8
EP:Tummers 9
EP:Tummers 10
EP:Tummers 11
EP:Tummers 12
EP:Tummers 13
EP:Tummers 14
EP:Tummers 15
EP:Tummers 16
EP:Tummers 17
EP:Tummers 18
EP:Tummers 19
EP:Tummers
${humanReadableIndex} / ${formattedLength}

Meer weten?

Wil je meer weten over onze oplossingen voor buitenreclame, interieur en digital signage? Neem direct contact met ons op.

EP:Tummers 22
Vergelijkbare projecten