Carwrap mercedes

Mercedes AMG

Wist u dat we naast commerciële carwraps óók auto’s wrappen vanuit esthetisch oogpunt? Bij carwrapping wordt uw auto voorzien van een speciaal ontwikkelde en hoogwaardige folie om enerzijds de lak te beschermen en anderzijds het voertuig een compleet nieuwe uitstraling te geven. Een voorbeeld van een esthetische carwrap is deze gave opdracht, waarbij we een zwarte Mercedes AMG geheel hebben voorzien van een matte metallic charcoal folie. Onderdelen als het logo, de gril, bumper en spoiler zijn hierbij ook meegenomen om het totaal af te ronden. Wij werken hierbij uitsluitend met de speciaal voor deze toepassing ontwikkelde folie’s van topmerken 3M en Avery Dennison. De folie’s zijn in een groot scala aan kleuren en verkrijgbaar in de uitvoering mat, satijn en hoogglans.

IMG 4288
UNADJUSTEDNONRAW thumb ba
01a

Waarom een carwrap?

𝟰 𝘃𝗼𝗼𝗿𝗱𝗲𝗹𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗰𝗮𝗿𝘄𝗿𝗮𝗽:

  • Een andere kleur voor jouw voertuig: goedkoper dan overspuiten
  • Bescherm de lak van jouw voertuig: hogere verkoopwaarde
  • Duurzame oplossing: wrapfolie gaat ca. 7 jaar mee
  • Onze wrap folie is gemakkelijk te verwijderen en vervangen
UNADJUSTEDNONRAW thumb cd
06
UNADJUSTEDNONRAW thumb c3

Porsche Macan

Voertuig geheel ingepakt met matte charcoal metallic wrapfolie van 3M.

Carwrappen is de perfecte manier om uw auto een fraai en heel ander uiterlijk te geven. Met carwrapping ‘verpakt’ u de auto in een sierlijke, en beschermende folie. Of u nu gaat voor mat zwart, parelmoer, met reliëf in carbon of leatherlook. MH Roadstyling garandeerd de hoogste kwaliteit en een uitstekende afwerking tegen een scherpe prijs.

Porsche Macan 7
Porsche Macan 6
Porsche Macan 5
Porsche Macan 3
Porsche Macan 2
Porsche Macan 4

Bekijk hieronder een video van een Porsche Targa die wij hebben voorzien van een complete carwrap en een sportieve belettering.

Porsche

Meer weten?

Wil je meer weten over onze oplossingen voor autobelettering? Neem direct contact met ons op.

Vergelijkbare projecten