Pinkpop Brand A

Met veel enthousiasme presenteren we de ''t Kelderke on Tour' bar. Deze speciale Brand bar kom je bij diverse evenementen tegen en stond al op Pinkpop en Pop on Top. Wij hebben dit knap staaltje vakwerk - in opdracht van Heineken - ontworpen én volledig van nul af aan gebouwd.

Pinkpop Brand 1 kopie

Plaatmateriaal met reliëf

De bar is echt bijzonder, want in deze bar zitten namelijk details verwerkt van Brands bekende brouwerijkelder ‘t Kelderke die zich onder de brouwerij in Wijlre bevindt. Het authentieke karakter van de kelder vind je ook terug in de bar. De kerkse stijl met wandschilderingen, oude muren, deuren en glas-in-loodramen zijn realistisch nagebootst en amper van echt te onderscheiden. Zelfs de kleinste details komen terug in de bar.

Het reliëf in de wandpanelen is ook innovatief. Deze zijn door InfinityPrint ontwikkeld. Stenen krijgen echt diepte, wanden lijken van echt hout en het geprinte glas-in-lood is niet van echt te onderscheiden.

IMG 1835 A
IMG 1791 A
IMG 1781 A

Uniek project

De Brand bar is een uniek project. De constructie is volledig op maat gemaakt en in eigen huis gebouwd. Vanaf de schetsen en ontwerpen tot en met de professionele werktekeningen. Het frame werd in eigen huis gelast, geschuurd en afgelakt. Alles werd volledig uitgedacht. Van leidingwerk, elektra, deur en kleppen tot aan de juiste verlichting. De 3D-panelen werden daarna volgens ontwerp gemonteerd.

Een geweldig leuk en uitdagend project waar diverse werknemers - met ieder z'n eigen vakgebied -met veel passie en plezier hun steentje aan hebben bijgedragen.

Schermafbeelding 2024 06 26 om 14 15 37
IMG 1075a
Pinkpop Brand 4

Unieke beleving

De sfeer van de brouwerijkelder in Wijlre kun je nu voor het eerst ervaren op festivals. En zelfs in het donker is de bar nog prima te vinden, want op de luifels hebben we ook een verlicht Brand logo gemonteerd. Dankzij slimme ontwerpkeuzes is de bar met luifel gemakkelijk op te zetten en af te breken, waardoor hij veilig van het ene naar het andere evenement kan reizen.

Veel projecten die we in eigen huis produceren worden volledig op maat gemaakt en we denken graag mee om tot de beste oplossing te komen voor ieder project.


Limburgse gezelligheid

We hebben bij dit project samengewerkt met Infinity Print die het geweldige 3D-printwerk heeft verzorgd, waardoor de Brand bar écht tot leven komt. Het is een visueel aantrekkelijke bar geworden die tevens praktisch en duurzaam is. Met 't Kelderke on Tour brengt Heineken een stukje Limburgse gezelligheid en cultuur naar festivals en evenementen in het hele land. Met zijn rustieke inrichting en sfeervolle verlichting voelt het alsof je in een gezellige bar staat, ongeacht de omgeving.

IMG 1850 A
Glas in lood
IMG 1847b

Knap staaltje vakwerk

Proef de charme van de authentieke kelder en natuurlijk van de heerlijke getapte biertjes. Houd je ogen open voor dit knap staaltje vakwerk en kom genieten van een onvergetelijke ervaring, waar je ook bent. Wij zijn in ieder geval ontzettend trots op het eindresultaat. Proost!

BRAND JOB STRIBOS 04
BRAND JOB STRIBOS 07
BRAND JOB STRIBOS 05
BRAND JOB STRIBOS 12
BRAND JOB STRIBOS 09
BRAND JOB STRIBOS 15
BRAND JOB STRIBOS 10
BRAND JOB STRIBOS 16
BRAND JOB STRIBOS 11
BRAND JOB STRIBOS 03
${humanReadableIndex} / ${formattedLength}
Vergelijkbare projecten