Mecc Maastricht

Totaalconcept bewegwijzering MECC Maastricht

MECC Maastricht is dé congres- en eventlocatie in Zuid-Nederland die faciliteiten, mogelijkheden en uitstraling naar het hoogste niveau brengt. Gezien en gevonden worden is buitengewoon belangrijk. MECC Maastricht is de congres- en beurslocatie in de regio waar succes en beleving centraal staan. Voor haar klanten gaat MECC Maastricht beyond boundaries. In 2021 onderging hun eventlocatie een indrukwekkende metamorfose. Het gebouw is verbouwd en gerestyled en wij verzorgden de bewegwijzering en signing.

A2
IMG 5937
B6
A21
A14
A22
A23
IMG 5905
IMG 5915
B4
A13
B7
C4
B2
IMG 5940
A9
A25
A26
IMG 5967
${humanReadableIndex} / ${formattedLength}

Bewegwijzering binnen en buiten

Met een grotere capaciteit is het nog belangrijker dat bezoekers en leveranciers moeiteloos hun weg vinden. Daarom hebben wij de volledige bewegwijzering binnen en buiten verzorgd. Hierbij namen we zowel de productie als de uitvoering voor onze rekening. Denk hierbij aan rijd- en looproutes, parkeerplaatsverwijzingen en het duidelijk aangeven van faciliteiten zoals toiletten, liften, zalen, verdiepingen, maar ook laad- en losplekken, catering en meer.

Web 2

Verlichte gevelreclame

Als congrescentrum van deze omvang is het belangrijk om goed zichtbaar te zijn. De verlichte gevelreclame is dan ook in de wijde omtrek opvallend goed te herkennen. Wij mochten ‘m maken en plaatsen.
B6
A15
B10

Meer weten?

Wil je meer weten over onze oplossingen voor bewegwijzering en buitenreclame? Neem direct contact met ons op.

Vergelijkbare projecten