03sif

Bij de locaties van Sif in Rotterdam en Roermond hebben we enorm grote entreeborden geplaatst, inclusief ledscherm. Dit project hebben wij van A tot Z uitgevoerd.

06sif

Omvangrijke klus

Deze entreeborden zijn volledig in huis vervaardigd en ook transport en montage hebben wij uitgevoerd. Er gaat vaak een hoop voorbereiding aan vooraf om zo'n grote borden van A naar B te krijgen. Een strakke planning en voorbereiding is dan een vereiste.

Deze borden moesten demontabel zijn zodat ze ook geschikt zijn voor transport. Om ze op locatie ook perfect te plaatsen is er een behoorlijk grote betonnen vloerplaat voor nodig die ook al vooraf voorbereid wordt.

IMG 3099
IMG 3090
IMG 3103

Veiligheid voorop

Zo ook bij Sif. De grote entreeborden hebben allebei een ingebouwd ledscherm. Dit scherm laat onder andere het aantal dagen zien zonder ongevallen. Dit motiveert medewerkers om veilig werken in acht te nemen.

08sif
10sif

Productie in eigen huis

De mega aluminium entreeborden werden in onze productiehallen geproduceerd en vervolgens vervoerd naar de vestigingen in Roermond en Rotterdam.

07sif
Folie wordt aangebracht op het bord.
IMG 3232
Eindresultaat 'kleine' bord.
IMG 3141
11sif

Montage ter plekke

Er gaat een goede voorbereiding vooraf aan de montage ter plekke, zo ook bij het plaatsen van het grote bord in Rotterdam. Naast locatie Rotterdam is er ook een bord geplaatst bij de vestiging in Roermond.

01sif
02sif
03asif
04sif
05sif
${humanReadableIndex} / ${formattedLength}
05sif
Vergelijkbare projecten