IMG 9023

Het voormalige stadhuis van Bree (België) is helemaal gerenoveerd en een aantal stadsdiensten hebben er alweer hun intrek genomen. Om hier prettig te werken en het ook aantrekkelijk en duidelijk te maken voor bezoekers, hebben wij een concept bedacht voor de signalisatie in het gebouw en een aantal publieke ruimtes zoals de ontvangst, vergaderzaal en wachtruimte.

IMG 8986

Bree nodigt uit

Een stad waar we wonen, werken of ondernemen en waar we genieten van natuur en vrije tijd. Dat is stad Bree, dat zijn de stadsdiensten en dat wordt ook weerspiegeld in de visuals: echte mensen in en rondom Bree.

Soms zijn de foto's toegepast in speelse vormen en soms verwerkt in de huisstijl van Bree. De citaten maken het geheel af.

Wachthoekje 2

Tevreden klanten

We streven ernaar dat al onze klanten supertevreden zijn. Anniek, medewerker communicatiedienst, van stad Bree is erg te spreken over het resultaat. Ze vertelt: "Na een verkennend gesprek was het eerste ontwerp al meteen in de richting die we voor ogen hadden. Na een paar kleine aanpassingen konden we al snel schakelen om tot de realisatie van het project te komen."

Totaalconcept

We maken duidelijke afspraken met onze klanten en ontzorgen en adviseren daar waar nodig. Anniek van stad Bree ervaart dit ook zo: "Bij de keuze van materialen werd er door MH meegedacht om een passende oplossing te vinden, binnen ons beschikbare budget. We zaten met een krappe deadline, maar alles werd netjes volgens planning uitgevoerd."

Bij MH verdient ieder project onze aandacht. Wij ontzorgen onze klant vanaf een doordacht ontwerp, productie in eigen huis tot een spot-on projectbegeleiding en vervolgens het plaatsen door onze gespecialiseerde vakmensen. Hierbij staat kwaliteit voorop. Samen hebben we maar één doel: een supertevreden klant!

IMG 9009
Raamfolie, die zorgt voor privacy in de ruimtes.
IMG 8988
Speelse vormen.
IMG 9017
Persoonlijke wandvisuals voor de wachtruimte(s).
IMG 8982 B

Vind je weg met de juiste bewegwijzering

Naast de visuals hebben we ook de bewegwijzering ontworpen. Zowel qua ontwerp als materialen laten we dit aansluiten bij de stijl van het gebouw. De ontvangst is duidelijk zichtbaar en de verdiepingen, kantoren en afdelingen zijn goed bewegwijzerd.

IMG 9012
Duidelijke signing door de haakse bordjes, deurteksten en muurbordjes.
IMG 9021
Mensen voelen zich welkom en weten door de signing hun weg te vinden.

De muren zijn voorzien van naadloos geprint behang. Dit kan met ieder ontwerp uitgevoerd worden. Door de persoonlijke beelden in de stijl van stad Bree krijgen de ruimtes een frisse en eigentijdse uitstraling. Anniek: "We krijgen alleen maar positieve reacties."

"Als ik de trap afkom en uitkijk op de muur met de twee lachende tieners, dan word ik telkens vrolijk."

Anniek, medewerker communicatiedienst stad Bree
IMG 8990

Meerwaarde

Een meerwaarde voor stad Bree was de kennis en ervaring die MH Roadstyling heeft. Anniek vertelt: "Ze hadden maar enkele aanwijzingen nodig om te begrijpen wat er nodig was. Dit gaf ons extra ademruimte tijdens de drukte van het verhuizen. Door minimale ingrepen hebben ze van het hele gebouw een leuke, uitnodigende werkplek gemaakt."

IMG 9004
Wachthoekje
IMG 9002

Maatwerk

We zijn groots in fullservice reclameoplossingen. We leveren maatwerk en hebben daarom voor alles een creatieve oplossing. Of het nu gaat om een raampartij, wand, gevel of de aankleding van een volledig gebouw zoals bij stad Bree.

IMG 9023