Valkenpower

Hoe breng je op een visueel aantrekkelijke en effectieve wijze je producten bij een breed publiek onder de aandacht? Valkenpower (leverancier van professionele machines en gereedschappen) koos voor een digital signage oplossing: een LED scherm.

De ligging van het bedrijfspand van Valkenpower leent zich uitstekend voor het uitdragen van een reclame-boodschap: direct aan de A2 ter hoogte van Maasbracht. Er is gekozen voor een dynamisch ledscherm van 6 bij 4 meter waar Valkenpower zelf op gemakkelijke wijze een scala aan boodschappen op kan plaatsen. Van productinformatie tot een tijdelijke aanbieding, van bedrijfsinformatie tot reclames. Alles is mogelijk en binnen een handomdraai kan het scherm op afstand bediend worden. Zo kan Valkenpower binnen no time inspelen op hun actuele productaanbod.

PHOTO 2019 05 27 07 48 07 1
PHOTO 2019 05 24 16 45 10
Valk01

Het digitale scherm beschikt over een lichtsensor, waardoor het ledscherm automatisch de juiste lichtsterkte instelt. Zo wordt gegarandeerd dat hun boodschap steeds op topkwaliteit wordt weergegeven. Ook wordt rekening gehouden met het pixel formaat: het zicht vanaf een autosnelweg is bijvoorbeeld anders dan wanneer je een digitaal scherm in een etalage bekijkt.

IMG 1490

Meer weten?

Wil je meer weten over onze oplossingen voor digital signage? Neem direct contact met ons op.

Vergelijkbare projecten