Gevel 2a

Geef je gebouw een nieuwe uitstraling met onze facade folies

Facade folie staat ook bekend als gebouw-, gevel- of kozijnfolie. Dit product is ontwikkeld als een duurzaam alternatief voor verf. Verf verweert na een aantal jaar en kan sneller beschadigen. Facade folie gaat daarentegen langer mee en heeft een topkwaliteit die ook nog 's kleurvast blijft. Ook zijn er legio mogelijkheden in kleur en print. Het is daarom een veelzijdige en duurzame keuze, beter dan de traditionele verf. We zullen je uitleggen waarom dat zo is.

IMG 4623

Wat maakt facade folie uniek?

Allereerst is facade folie gemaakt van duurzamere materialen. Hierdoor heeft deze een langere levensduur en heeft het een betere weerstand bij verschillende weersomstandigheden. De folie gaat dus langer mee dan normale verf. De facade film is net zo uitgebreid als verf. Er kan gekozen worden uit een hele kleurenrange en er zijn verschillende uitstralingen mogelijk zoals mat, hoogglans of zijdeglans. Er zijn folies met speciale effecten zoals houtnerf of leer. Ook kunnen we een persoonlijk design printen en dit verwerken op uw gevel. We helpen je graag om de mooiste en beste keuzes hierin te maken.

Doc1

Hoe wordt facade folie aangebracht?

Het monteren van facade folies is vakmanschap. Onze gediplomeerde monteurs zijn hierin gespecialiseerd, hebben de juiste materialen en weten precies hoe ze de facade film moeten aanbrengen. Het oppervlak wordt op de juiste manier behandeld en de reeds op maat gemaakte gevel- of kozijnfolie zal vakkundig op een schoon oppervlak worden aangebracht. Moet de facadefolie op hoogte worden aangebracht? Geen probleem. Dan komen we met onze hoogwerker en werken we volgens de juiste richtlijnen.

IMG 7440
De metamorfose van wit naar jeanslook
Dorpel01
Naast gevels en kozijnen is de folie ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld dorpels
1
Aluminium gevelprofielen bij de collegezalen van de TU in Delft zijn van matzwarte folie voorzien

Geef je bedrijfspand een upgrade met facade folie

Bij ons vind je het duurzame alternatief voor verf: kozijnfolies die kunststof en aluminium kozijnen of gevelpanelen nieuw leven inblazen. Onze folies garanderen uniforme kwaliteit en langdurige kleurvastheid, ongeacht de weersomstandigheden. Hierdoor zijn de langetermijnkosten van wrappen uiteindelijk lager dan die van schilderen of opnieuw coaten. Bovendien bieden we minimaal 10 jaar zorgeloosheid, met advies en montage die rekening houden met de architectuur van je gebouw.

Is het exterieur van jouw bedrijfspand toe aan een opfrisbeurt, maar wil je geen verbouwingsoverlast? Onze façade folie biedt de perfecte oplossing. Met deze folie geef je jouw gebouw niet alleen een esthetische boost, maar verleng je ook de levensduur van de gevels. De mogelijkheden zijn eindeloos: niet alleen kan de folie worden toegepast op de gevel van je gebouw, maar tevens is deze geschikt voor kozijnen, deuren en/of dorpels.

Wij zorgen voor een passende uitstraling en een duurzame montage, waardoor jouw bedrijfspand er weer stralend uitziet zonder gedoe.

Lees meer in ons blog "Ken je onze Facade folies al?"

Neem contact op via onze website en wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

IMG 8781
Gerelateerde projecten