Ken jij onze façade folie al?

IMG 7438
Datum 30 aug. 2023
Leestijd 2 minuten

Kan het exterieur van jouw bedrijfspand een opknapbeurt gebruiken? Het liefste zonder verbouwingsoverlast? Met façade folie geef je jouw gebouw een flinke upgrade. Dat is niet alleen een lust voor het oog, maar zorgt er ook voor dat gevels langer meegaan. Vanzelfsprekend zorgen wij voor een passende uitstraling en een duurzame montage.

Fac01
Met deze witoranje striping krijgt het gebouw meer aandacht.
Teranda01
De lichte delen op dit gebouw zijn façade folie, waardoor dit hoofdkantoor een moderne look krijgt.
IMG 8773
Dit bedrijfspand werd volledig getransformeerd van wit naar donkergroen.
IMG 2827

Kozijnen krijgen een frisse, moderne en nieuwe uitstraling!

Façade folie geeft niet alleen een frisse, moderne en nieuwe uitstraling aan gevels maar ook aan kozijnen. Voor kozijnen is deze folie een duurzaam alternatief voor verf. De kwaliteit is overal uniform en de kleurvastheid is van veel langere duur, onder alle weersomstandigheden. Daardoor zijn de kosten van een kozijnwrap op langere termijn veel lager dan met schilderen of re-coaten en ben je minimaal 10 jaar volledig zorgenvrij. Kunststof en/of aluminium kozijnen krijgen zo een geheel nieuw leven!

Doc1

Eindeloze mogelijkheden voor een gevelmetamorfose!

Voor gevels zijn de mogelijkheden ook eindeloos. Van een paar accenten in een egale kleur tot het volledig inpakken van een gebouw in bijvoorbeeld hout- of jeanslook (zoals op deze foto). Jouw wens is ons uitgangspunt, waarbij we rekening houden met het pand, de sfeer en de omgeving. Naast het esthetische aspect, heeft deze folie ook een vuilafstotende en brandvertragende werking.

Van ontwerp tot montage!

Bij ons heb je met één aanspreekpunt toegang tot een kundig projectteam. Zij zorgen voor een uniek totaalconcept, creatief ontwerp, strakke uitvoering en uiteraard een naadloze afwerking. En als signbedrijf bieden wij de beste gebouwenfolies van hoogwaardige kwaliteit. En de mogelijkheden zijn echt eindeloos.

IMG 7440
De metamorfose van wit naar jeanslook.
Dorpel01
Naast gevels en kozijnen is deze folie ook geschikt voor dorpels.
1
Aluminium gevelprofielen bij de collegezalen van de TU in Delft zijn ook van matzwarte folie voorzien.
Schermafbeelding 2023 08 08 om 11 43 35

Wil je meer weten over deze gebouwmetamorfoses? Check dan onze recente projecten of bel ons.