Hart voor het Limburgse profvoetbal

Voetballogos
Datum 26 aug. 2024
Leestijd 2 minuten

Totale signing in en rondom stadions

Of je nu fan bent van VVV, Fortuna of MVV, als supporter heb je hetzelfde clubhart. Wij als Sittards bedrijf zijn al jarenlang verbonden aan Fortuna Sittard, maar onze signing in het Limburgse profvoetbal reikt van Maastricht tot Venlo. Ook voor MVV en VVV verzorgen wij diverse signings.

MH Roadstyling23

Wij vergroten de zichtbaarheid in en rondom de stadions en dragen zo bij aan het clubgevoel. Of het nu gaat om een duidelijke bewegwijzering, sponsorborden, perswanden, megagrote (span)doeken of een complete interieurstyling van (business)ruimtes of kleedkamer. Wij ontwerpen, produceren én monteren het.

Ook de spelersbussen ondergaan bij ons een metamorfose. Recent hebben we de spelersbus van VVV-Venlo nog gewrapt. Het clublogo prijkt groot op de zijkanten van de spelersbus. Maak je borst maar nat als deze spelersbus vanaf 'De Koel' vertrekt, want deze zal zeker in het oog springen.

IMG 2309
Spelersbus van VVV-Venlo.
IMG 2321
Deze witte touringcar werd volledig matzwart gewrapt.

De spelersbus van Fortuna Sittard wordt eind dit jaar ook weer door ons gewrapt in een nieuwe stijl. Voor de derde keer geven wij deze touringcar een nieuwe look en zal de volledige bus van nieuwe folie worden voorzien.

Fortbus

Bij MVV Maastricht hebben we de bebording rondom het veld en de tribunes vernieuwd. Opmaken, printen, afwerken en monteren gebeurt allemaal door ons eigen team. We werken met materialen die langdurig tegen alle weersomstandigheden kunnen... en tegen een stootje. Ook de dug-outs zijn beletterd met visuals.

Bording MVV 2
IMG 20160627 WA0001 resized
IMG 20160627 WA0010 resized
Bording MVV 3
JPEG afbeelding 4 CDC 88 F6 B4 0
JPEG afbeelding 40 A6 BCF1 97 0
JPEG afbeelding 4 C54 824 D F0 0
JPEG afbeelding 48 CC B174 01 0
${humanReadableIndex} / ${formattedLength}

In het Fortuna Stadion verzorgen we al jarenlang de signing. Borden rondom het veld, bewegwijzering binnen het stadion, interieurstyling van de spelersruimte, skyboxen of kleedlokalen, visuals op muren, trappen, etc. Alles wat je in en om het stadion ziet heeft onze 'foodprint'.

Meer over de signing bij Fortuna lees je in dit artikel.

Kleedkamer1
Wij verzorgden de aankleding van de kleedruimte bij Fortuna.
MH Roadstyling1
Een mooie 'wall of fame' siert de gangen bij Fortuna.
IMG 4150

We zijn thuis in veel productspecialismen, hebben een groot team dat snel kan handelen en hebben een eigen ontwerp- en productieafdeling. Dat maakt ons een betrouwbare en flexibele partner. We leveren kwaliteit, denken altijd in oplossingen en gaan geen uitdaging uit de weg.

IMG 7844
In alle hoeken van het Fortuna stadion hebben onze monteurs grote doeken geplaatst, die we ook geproduceerd hebben.
IMG 7872
De montage vraagt om een goede voorbereiding van mensen en middelen.
Whats App Image 2022 08 01 at 3 41 07 PM
Een strak eindresultaat.
IMG 1336