Ruim 700 m2 aan wandvisuals!

Header
Datum 7 sep. 2021
Leestijd 2 minuten

Megastore EP:Tummers nu ook in Sittard-Geleen

EP:Tummers, de elektronica en witgoed specialist, is nu ook gevestigd in Sittard-Geleen. De nieuwe megastore is onlangs geopend op het retailpark. MH Roadstyling vervaardigde en monteerde de verlichte gevelsignings, vele wandvisuals binnen en tevens de LED-lijn en reclames in de etalages.

EP03
2
EP02a
3
8
EP02 A

Verlichte gevelsigning

MH verzorgde de volledige productie van de gevelsignings in eigen huis. Lassen, lakken en monteren is voor ons geen probleem. Om te laten zien wat er allemaal komt kijken bij het vervaardigen van een gevelsigning geven we een inkijkje in het proces. De ‘making of’ hiervan is te zien in het project. De montage ter plekke is uitgevoerd door groot team van onze vakmensen. Bij EP:Tummers hebben we twee zijdes voorzien van een verlichte gevelsigning die dag en nacht goed zichtbaar is, ook vanaf de grote weg.

28
Verlichte gevelsignings
25
20

LED-lijn en textielvisuals in de etalage

Wil je als elektronica- en witgoedspecialist opvallen, dan zal ook je etalage de aandacht moeten trekken. Nou dat zit helemaal goed bij EP:Tummers. Het hele pand is voorzien van een groene ledstrip die je de weg wijst naar tal van producten. Ook de gevelsigning aan twee zijdes van het pand draagt natuurlijk bij aan de zichtbaarheid. Vanaf de grote weg nog prima te zien!

EP05

Interieur komt tot leven met onze wandvisuals

Ook het interieur is aangekleed met grote visuals. De winkel van ruim 1400 m2 werd rondom volledig aangekleed met grote wandvisuals die wij geproduceerd én gemonteerd hebben. Een enorme klus waarbij rondom frames werden aangebracht, waarna de doeken erin werden gespannen. En dit allemaal met een krappe deadline. De visuals zorgen voor een frisse uitstraling en zijn echt een meerwaarde voor de winkel. Zelf een kijkje nemen? Bezoek EP:Tummers op het retailpark in Sittard-Geleen.

IMG 5546
IMG 5573

Omvang project

Vaak lijkt een project niet zo omvangrijk omdat de totale werkzaamheden niet in een foto te vangen zijn. Daarom een inkijkje in de hoeveelheid materialen die voor deze klus gebruikt zijn. Onder andere 198 m2 verlichte textielframes voor in de etalages (verdeeld over 21 frames van 3 meter hoog), binnen zijn er vijftig frames gemonteerd van 3 bij 3,45 meter (in totaal 520 m2) en de totale lengte van de groene LED-lijn in de etalage is 66 meter. De gevelletters zijn 1,5 meter hoog en per logo 14,5 meter breed.

EP:Tummers is een mooi voorbeeld van hoe een winkel, door gebruik te maken van diverse reclame-uitingen, kan worden omgetoverd naar een prachtig resultaat. Of het nu ledverlichting, wandvisuals of gevelbelettering betreft, wij zoeken altijd naar het meest geschikte product voor een locatie. Voor zowel binnen als buiten zijn er vele toepassingen.

Left top image
Center image
Block image right
Block image left
Header
${humanReadableIndex} / ${formattedLength}