Brightlands

Brightlands is een open community waar innovatieve ondernemers, talentvolle onderzoekers en veelbelovende studenten zich bezighouden met baanbrekende innovaties. Wij maken Brightlands beter zichtbaar en vindbaar.

De vier Brightlands campussen, gevestigd in Venlo, Geleen, Heerlen en Maastricht, richten zich op duurzaamheid, voeding, gezondheid en digitalisering. Als preferred supplier verzorgen wij al jaren de buitenreclame, interieuraankleding, bewegwijzering en meer.

Brightlands 1

Vier innovatiecampussen, één huisstijl

Iedere campus heeft zijn eigen specialisatie. Ondanks de gemeenschappelijke look en feel van de overkoepelende huisstijl is er per campus daarom een onderscheidt gemaakt in de uitstraling. In onze producten is deze nuance goed zichtbaar. De basiskleur van de signing laat je gelijk zien waar je bent:

  • Brightlands Chemelot Campus (materialen): groen
  • Brightlands Maastricht Health Campus (gezondheid): rood
  • Brightlands Smart Services (digitale diensten): blauw
  • Brightlands Campus Greenport Venlo (voeding): oranje
Brightlands 2
Chemelot Campus Geleen: bewegwijzeringszuil
Brightlands 3
Health Campus Maastricht: interieuraankleding
Brightlands 4
Smart Services Campus Heerlen: naamzuil en vlaggen
Brightlands 5
Campus Greenport Venlo: bewegwijzering
Brightlands 6

Gevelreclame

Voor een opvallend goede zichtbaarheid plaatsten wij diverse vormen van gevelreclame op de verschillende campusgebouwen. De lichtreclames zijn voorzien van een block-out folie die ervoor zorgt dat de uitstraling van de letters altijd hetzelfde is; of de duurzame ledverlichting nu uit of aan staat.
Brightlands 7
Brightlands 8

Bewegwijzering op maat

Ondanks de ruime opzet vinden bezoekers, leveranciers en medewerkers van de vier Brightlands campussen onbezorgd hun weg. De grote buitenterreinen hebben we middels een routeplan overzichtelijk ingedeeld en vervolgens voorzien van duidelijke bewegwijzering. Ook in de vele kantoor- en werkruimtes neemt onze bewegwijzering je binnen bij de hand. Alle voorzieningen zijn daardoor gemakkelijk vindbaar.
Brightlands 9
Brightlands 10
De grote buitenterreinen zijn van bewegwijzering voorzien, zodat bezoekers duidelijk hun weg vinden.
Brightlands 11
Brightlands 12
Brightlands 13

Interieur

In diverse gebouwen op de campussen verzorgden wij wand- en raamdecoraties. Hierbij werd rekening gehouden met de specifieke ontwerpstijl van het betreffende gebouw. In de conceptfase besteedden we aandacht aan de selectie van fotomateriaal en aan de vormgeving van de visuals.
Brightlands 14
Brightlands 15
Brightlands 16
Brightlands 17

Raamfolie

Op de verschillende campussen brachten we vele meters raamfolie aan. Vaak vanuit privacy oogpunt, maar ook zonwerend, decoratief of als aanvulling op de bewegwijzering. Op de bekende Innovatoren langs de A73 bij Venlo maakten we de huurders goed zichtbaar door middel van raamfolie en belichting. Subtiel en passend bij de omgeving en architectuur van het imposante gebouw.
Brightlands 18
Brightlands 19
Brightlands 20
Brightlands 21
De innovatoren op de Brightlands Campus Greenport Venlo is het hoogste gebouw van Limburg. Op maar liefs 60 meter hoogte brachten we het Brightlands logo aan. Ook de namen van de huurders werden aangebracht op de beglazing.
Brightlands 22
Bij projecten als deze zorgen we altijd voor een veilige werksituatie. In dit geval werd de weg gedeeltelijk afgezet, waarbij verkeersregelaars zorgden voor een goede omleiding.
Brightlands 23
Ook de zijkanten werden voorzien van belettering. Deze zijn in de avonduren fraai aangelicht d.m.v. wisselende kleuren ledverlichting.
Brightlands 24

Meer weten?

Wil je meer weten over onze oplossingen voor buitenreclame, interieur, bewegwijzering of de toepassing van functionele folies? Neem dan direct contact met ons op.

Brightlands 25
Brightlands 26
Brightlands 26
Brightlands 27
Brightlands 28
Brightlands 29
Brightlands 30
Brightlands 31
Brightlands 32
Brightlands 33
Brightlands 34
Brightlands 35
Brightlands 36
Brightlands 37
Brightlands 38
Brightlands 39
Brightlands 40
Brightlands 41
Brightlands 42
Brightlands 43
Brightlands 44
Brightlands 45
Brightlands 46
Brightlands 47
Brightlands 48
${humanReadableIndex} / ${formattedLength}
Vergelijkbare projecten