BSB6aa

BSB Verzekeringen is geen onbekende voor ons. Waar we al eerder de volledige interieurstyling verzorgden voor hun kantoorverdieping, mochten we nu aan de slag met de kelder. En zeg je kelder, dan bedoelen we ook echt kelder. Deze ruimte - met kale muren, vele buizen en geen daglicht of verlichting - heeft een stoere metamorfose ondergaan.

BSB2b 2

Ons eerste ontwerpvoorstel - het concept van de kantoortuin doortrekken naar de kelder en er daar een onderwaterwereld van maken - werd goed ontvangen en was al zo goed als akkoord, maar werd toch op het laatste moment geannuleerd. Bij de kelder van BSB paste toch meer een robuustere en stoerdere uitstraling. Wij zijn daarom opnieuw aan de slag gegaan met het creëren van een mijnomgeving.

BSB1c
We zorgen dat kleuren en visuals matchen in de ruimte.
BSB2a
We zoeken naar quotes die passen bij het bedrijf en de omgeving. In het ontwerp hebben we meegenomen, dat de quotes hetzelfde gevoel uitstralen als de mijngangen.
BSB1b
Close-up van de wandvisual, waarbij de ogen van de mijnwerker eruit springen.
BSB6b

Verlicht frame

De grootste kelderruimte is opgedeeld in drie vergaderruimtes, die gescheiden worden door glazen wanden. Omdat er geen daglicht is, hebben we een verlicht frame geplaatst in het midden van de lange wand, zodat alle ruimtes goed verlicht worden. De verlichte visual van de mijngang hebben we bewust licht gehouden.

Het vormt een mooie combinatie met de moderne cortenstaal look wanden, die gecombineerd zijn met mijnfoto's. Ook deze ruimte ademt het mijngevoel.

BSB6a
BSB5
Kleine details maken de ruimte persoonlijk.
BSB8da
Vergaderruimte met wandvisual.
BSB7a2

Mooie samenwerking

We vinden het altijd fijn als een klant tevreden is en voor een nieuw project weer bij ons aanklopt. Het resultaat is weer naar ieders tevredenheid. Door de totale afwerking van plafonds, buizen en de keuzes qua licht en meubilair wordt de ruimte één geheel. Ook de vergadertafel (door robuust maatwerk) en bureau's passen goed bij de ontworpen wandvisuals. Wij zijn blij met deze mooie samenwerking en de goede interactie.

BSB7a
BSB6d
BSB1c
BSB8a
BSB2b
BSB3a
${humanReadableIndex} / ${formattedLength}

Meer weten?

Denk jij na over de aankleding van een kantoortuin of bedrijfsruimte? Wij informeren je graag over onze mogelijkheden voor interieur en/of buitenreclame. Neem gerust contact met ons op.

Vergelijkbare projecten